Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Τσίπρας... χτενίζεται στην Κούβα. Κανείς δεν σκέπτεται την Ελλάδα; Ο σουλτάνος των μογγόλων φωνάζει και ο αλβανός από πάνω θέλει τσαμουριά. Αλλά η Μπενάκη τότε, είχε πει στον Παπούλια ότι η Ελλάδα θα παραχωρήσει τα εδάφη της. Και κανείς από τους τότε πολιτικούς δεξιούς και αριστερούς απατεώνες δεν είπε κουβέντα. Ανεπαρκούς αναστήματος πολιτικό προσωπικό, μιας χώρας το οποίο  από Έθνος Ηρώων, κατάντησε χώρα προδοτών για μια καρέκλα. Απειλούμεθα απ΄ όλες τις πλευρές του ορίζοντα. Ελλοχεύει κίνδυνος μεγάλος για όλους μας. Και εξακολουθούμε να μιλούμε για τους «φίλους» μας της Ε.Ε. και τους άλλους, από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. Φίλοι, ο λαός που ξεχνά την ιστορία του και το παρελθόν του, δεν έχει μέλλον. Και εμείς, και ιδιαίτερα οι πολιτικοί μας, τα ξεχάσαμε. Και δεν κάνουμε τίποτα. Και περιμένουμε το μοιραίο τέλος μας. Μόνο εμείς οι ίδιοι, οι Έλληνες θα σώσουμε την Πατρίδα μας. Η Χρυσή Αυγή είναι ο οδηγός, έλα στο πλάι της!
Μ. Σ.

Ιδού τα ρατσιστικά επεισόδια: Σκληρές μάχες μεταξύ αφγανών και πακιστανών στο hot spot της Σάμου - 8 τραυματίες!

Οι μεγαλύτεροι εχθροί της Ελλάδας είναι πρώτα o ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια οι ισλαμιστές. Η αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια. Για παράδειγμα, η ΕΕ ζήτησε από τον Μουζάλα, ότι όταν οι Πακιστανοί και οι υπήκοοι Μπαγκλαντές φτάνουν στην Ελλάδα να τους στείλει πίσω στην Τουρκία, επειδή είναι οικονομικοί μετανάστες στο πλαίσιο της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας. Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ότι Τουρκία δεν είναι ασφαλής χώρα. Μία αντεθνική απάντηση από τους κομμουνιστές. Οι μουσουλμάνοι θα πρέπει όλοι να απελαθούν πίσω στην μουσουλμανικές χώρες. Η Ελλάδα πρέπει να ανήκει στους Έλληνες και όχι στους βαρβάρους.
Γ. Γ.

Ηλίας Παναγιώταρος: Υπάλληλοι των δανειστών οι υπουργοί της κυβέρνησης - ΒΙΝΤΕΟ

Το να μην αντέχεις την ντροπή και την απερίγραπτη οδύνη, για την κατάντια του Έθνους σου, στο οποίο εφαρμόζεται μια ασύλληπτων διαστάσεων προδοσία, είναι κάτι φυσιολογικό ακόμα και όταν βλέπεις τους γύρω σου να αδιαφορούν. Όσο όμως και να σε καταβάλλει το συγκεκριμένο γεγονός, η δύναμη της αιωνίας Ελλάδος σου δίνει τη δύναμη να καταφέρεις να σηκωθείς. Να νικήσεις την κινούμενη άμμο, τον βάλτο, την μάζα, τις φοβέρες και την αποσύνθεση. Με πλήρη επίγνωση ότι τα έβαλες με παντοδύναμα διεστραμμένα κέντρα ελέγχου, με Λερναίες Ύδρες, Λέσχες Bilderberg, Bohemian Grove, "βρικόλακες" αιώνων. Στην αιώνια μάχη του φωτός κατά του σκότους. Γιατί μόνο το αιώνιο φως εκφράζει ο Εθνικισμός ενάντια και στις δύο υλιστικές θεωρίες και τα παράγωγα τους που θέλουν τον άνθρωπο υπόδουλο σε ό,τι πιο απάνθρωπο έχει σκεφτεί ο ανθρώπινος νους.
Ρ.Κ.

Ράπισμα Τραμπ στους εθνομηδενιστές: Όποιος καίει την Σημαία θα χάνει την υπηκοότητα ή θα φυλακίζεται!