Τρίτη 2 Απριλίου 2019

«Λύσσα κακιά» στο ΚΚΕ για την τρίτη θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και την μεγάλη επιρροή στην Ελληνική Νεολαία

«Λύσσα κακιά» κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έπιασε εκ νέου το ΚΚΕ, το οποίο μέσω της «κομμουνίστριας της Εκάλης», Λιάνας Κανέλλη, ανέλαβε να μεταδώσει το συγκεκριμένο «νόσημα» προς τα έξω. Είναι γνωστό ότι τα κείμενα και οι ομιλίες της Κανέλλη διακατέχονται από την έλλειψη συνοχής και ειρμού σκέψης, με τον αναγνώστη και ακροατή να πασχίζει απεγνωσμένα να αντιληφθεί το… υψηλό νόημα των όσων υποστηρίζει η αναιδής «μπολσεβίκα» των Βορείων Προαστίων.
Όπως και να έχει, τα όσα αναφέρει, σ’ ένα ακόμη γραπτό «γαύγισμά» της, στην φυλλάδα του (Β)«Ριζοσπάστη» έχουν ενδιαφέρον ως προς την βαθύτατη ενόχληση που διακατέχει «το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας» γιατί θα συνεχίζει να βλέπει «την πλάτη» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τόσο κοινωνικά όσο και εκλογικά. Γράφει, ανάμεσα σ’ άλλα, η Κανέλλη:
“Απ' αυτήν τη στρατηγική και τακτική αναφύεται πλέον ο άλλος κίνδυνος, ο ελλοχεύων, που είναι το κατσίκωμα της Χρυσής Αυγής, του ναζιστοφασισταριού στην τρίτη θέση. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι αυτό το κατόρθωμα του ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε τόσο γρήγορα και τόσο αποτελεσματικά, που τώρα δεν πείθει κανέναν όταν θέλει τάχα μου να στήσει μέτωπο αντιμετώπισής του.
Κοντολογίς ο ΣΥΡΙΖΑ στήθηκε απέναντι στο φασισταριό όπως η ΕΡΤ. Οι εργαζόμενοί της αποφασίζουν μέχρι και να απεργούν για να μην προβάλλουν χρυσαυγίτες, αλλά εις τας εθνικάς εορτάς, όπως την 25η Μαρτίου ενεστώτος έτους η... ολοζώντανη μετάδοση υπερκαλύπτει το διάγγελμα του προσφυγοφάγου Κασιδιάρη. Το ρημάδι το κουμπί δεν το πάτησε κανείς...
Έτσι έμεινε μια συζήτηση που μόνο το ΚΚΕ προσπαθεί να κρατήσει στο πολιτικό και βαθιά λαϊκό και πατριωτικό επίπεδο για να γκρεμιστεί απ' την τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή, εδώ και τώρα και σ' όλες τις εκλογές, έχοντας διακρίνει το αγρίμι της σβάστικας καλά κρυμμένο στο πυκνό δασοτόπι των ψηφοθηρικών σκοπιμοτήτων.
Τα σκοτάδια περηφανεύονται για ψηλά ποσοστά στους νέους ως εικοσιπέντε ετών, σε μετρήσεις λιγότερο συζητημένες και φανερές. Γι' αυτό δεν πρέπει να καθησυχάζονται οι μάζες με κομψευάμενες αναλύσεις του τύπου «ευτυχώς δεν δείχνει άνοδο η Χρυσή Αυγή» (!)”.
Λίγα μόνο λόγια αξίζουν ως σχολιασμός για το παραλήρημα της γνωστής για την θρασύτητά της κομμουνίστριας με το χοντρό πορτοφόλι:
α) Το ΚΚΕ χρησιμοποιεί κι αυτό την ίδια χυδαία επιχειρηματολογία με την ΝΔ, για την (δήθεν) αντιμετώπιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τον ΣΥΡΙΖΑ, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την σχέση-συνεργασία του ΚΚΕ με την ΝΔ…
β) Ως… γνήσια «δημοκράτισσα» και… τιμώντας και την δημοσιογραφική της ιδιότητα, η Κανέλλη ζήτησε (και αυτή, μετά την φυλλάδα των συντακτών) να κοπεί στον αέρα(!) το μήνυμα του εκπροσώπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την Εθνεγερσία της 25ης Μαρτίου. Τελικά, τα πολιτικά ραπίσματα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε βάρος του ΚΚΕ δεν ξεχνιούνται όσα χρόνια κι αν περάσουν…
γ) Περισσότερο πιθανό είναι να ζωντανέψει η… μούμια του Λένιν, παρά να χάσει την τρίτη θέση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και κυρίως από το καπιταλιστικό μαγαζάκι του ΚΚΕ.
δ) Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει μαζί της Νεολαία, επομένως έχει μαζί της το Μέλλον.
ε) Τελειώνουμε, λέγοντας ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ως ένα Γνήσιο Λαϊκό Κίνημα, απευθύνεται στον Λαό και δεν τον υποτιμά χαρακτηρίζοντάς τον ως «μάζες» όπως κάνει η Κανέλλη και οι συνοδοιπόροι της στο ΚΚΕ.
Περιμένουμε, προκειμένου να μας προκαλέσει ξανά τον γέλωτα, το επόμενο αντιχρυσαυγίτικο παραλήρημά της…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ