Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού και νοθεία! Αθρόες “ελληνοποιήσεις” αλλοδαπών χωρίς προϋποθέσεις προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε έκρυψε τις προθέσεις του για την μετατροπή της Χώρας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό, γι’ αυτό εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την διακυβέρνηση του κράτους εκ μέρους του κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προωθήσει αυτή την κατάσταση.
Σε αυτό το πλαίσιο ανήκει και το νομοσχέδιο του Αλέξη Χαρίτση που δείχνει τον ξεκάθαρο εθνομηδενιστικό χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ, αφού προχωρά επί της ουσίας σε αθρόες "ελληνοποιήσεις" δίχως κριτήρια, με στόχο –τι άλλο;- την αλλοίωση του αποτελέσματος υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στην επερχόμενη κάλπη.
Σύμφωνα με το άρθρο 32 του νομοσχεδίου, θα μπορούν να λάβουν την Ελληνική ιθαγένεια όλοι οι αλλοδαποί άνω των 65 ετών ή αλλοδαποί με νοητική ή ψυχική ή σωματική αναπηρία «χωρίς να συντρέχει μέρος των ουσιαστικών προϋποθέσεων πολιτογράφησης».
Μάλιστα, για την ρύθμιση της παραπάνω διαδικασίας θα απαιτείται μια απλή κοινή υπουργική απόφαση. Ακόμα, τροποποιείται ο κώδικας Ελληνικής ιθαγένειας και μειώνεται στα 550 το παράβολο απόκτησής της, ενώ καθορίζονται οι όροι παροχής ιθαγένειας σε Ρομά με μακρύ ιστορικό παραμονής στην Ελλάδα.
Οι συριζαίοι, στο χρονικό διάστημα που θα βρίσκονται ακόμη στην κυβέρνηση, φροντίζουν να περνούν συνεχώς εθνομηδενιστικά νομοσχέδια με σκοπό αυτά να γίνουν νόμος του κράτους, γνωρίζοντας ότι οι ιδεολογικοί και πολιτικοί καρπαζοεισπράκτορες της ΝΔ που θα τους διαδεχθούν δεν θα αναιρέσουν τα μέτρα αυτά υπό τον φόβο μην τους πουν «φασίστες».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ