Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Χρ. Παππάς: Λύση Δημογραφικού - Εθνική κυβέρνηση Χρυσής Αυγής τώρα για να επιβιώσει το Γένος! ΒΙΝΤΕΟ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί της εκθέσεως της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για το Δημογραφικό.

Από την αρχή της συνεδριάσεως ακούστηκαν απίθανα πράγματα από τα κόμματα του αυτοαποκαλούμενου «συνταγματικού τόξου», όπως η αποδοχή διαφορετικών σύγχρονων προτύπων οικογένειας από τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή «οικογένειες» με δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες ή σύμφωνα με το πρότυπο της Γαλλίας Γονέας 1 και Γονέας 2. Φυσικά, το ψευτοπροοδευτικό ΠΑΣΟΚ μόνο που δεν ευχαρίστησε τους παράνομους μετανάστες που εισήχθησαν στην Χώρα από την δεκαετία του ’90 και «έφεραν μία ανάσα» στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος.
Αντίθετα σε όλα αυτά, ο κ. Χρήστος Παππάς τόνισε την δραματική μείωση των γεννήσεων, όπως και την θλιβερή αύξηση των εκτρώσεων, οι οποίες κυμαίνονται μεταξύ 150.000 και 350.000 ετησίως.
Το πρόβλημα δεν είναι σημερινό, είναι πολλών ετών και αποτέλεσμα της αδιαφορίας που δείχνει η πολιτεία για το μέλλον του ελληνικού Έθνους. Ακολουθώντας αυτόν τον ρυθμό, το 2100 οι απόγονοί μας θα είναι περίπου 2,3 εκατομμύρια.
Η Χρυσή Αυγή θεωρεί ως καθήκοντα του κράτους: την υπεράσπιση της ζωής (από την σύλληψη μέχρι τον θάνατο), την προστασία της οικογένειας ως θεμελιώδους μονάδας της κοινωνίας και την υποστήριξη για την αύξηση του πληθυσμού του ελληνικού λαού.
Επιπροσθέτως, ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς επισήμανε τα δυσβάσταχτα φορολογικά μέτρα που χτυπούν την οικογένεια και αποτελούν την απτή απόδειξη του εθνομηδενισμού που επί της ουσίας είναι κατά της οικογένειας.
Το δημογραφικό πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί με την βοήθεια της «μέριμνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης» οι πολιτικές της οποίας είναι σχεδιασμένες για να επιδεινώσουν παρά να λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος.
Εν συνεχεία, ο κ. Παππάς αναφέρθηκε λεπτομερώς στις προτάσεις της Χρυσής Αυγής με σκοπό την δημογραφική ανάκαμψη της Πατρίδος μας.
Τέλος, ο κ. Παππάς τόνισε ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν προσυπογράφει την από κοινού έκθεση των κομμάτων των αυτοαποκαλουμένων «δημοκρατικό τόξο» και κατέθεσε δική της έκθεση στην οποία το κέντρο είναι ο Έλληνας και η Ελληνίδα και το μέλλον του ελληνικού Έθνους και όχι η πολυεθνική σούπα που προγραμματίζουν οι Αριστεροί και φιλελεύθεροι κοινοί φίλοι του Τζορτζ Σόρος και της open society.
Κλείνοντας, τόνισε ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα χωρίς να χαθεί άλλος χρόνος λέγοντας ότι υπάρχει και σε αυτήν την δυσοίωνη και δύσκολη στιγμή δημογραφικά και όχι μόνο για την Πατρίδα μας ελπίδα και πως αυτό που απαιτείται είναι μια Εθνική Κυβέρνηση που θα ξαναβάλει στο κέντρο του κράτους τον Έλληνα και ως στόχο την καταξίωση της Ελλάδος στον ευρύτερο χώρο της Χερσονήσου του Αίμου και της Ανατολικής Μεσογείου.