Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Η “Δημοκρατία” προειδοποιεί: Θεριεύει η Χρυσή Αυγή στο Αιγαίο!

Το τι αφουγκράζεται ο Λαός και πώς σκοπεύει να κινηθεί εκλογικά επεξηγεί στην “Δημοκρατία” ο Μανώλης Κοττάκης, ο οποίος σε κείμενό του με τίτλο «το σκιάχτρο του Όρμπαν» γράφει, ανάμεσα σ’άλλα, τα εξής:
«Στην πραγματικότητα τα κόμματα, κυρίως η Αριστερά, δείχνουν ανήμπορα να καταλάβουν τη μεταβολή που συντελείται στη βάση ορισμένων κοινωνικών τμημάτων του εκλογικού σώματος. Στην αρχή ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίμησε τη δυναμική των αντιδράσεων και των κινητοποιήσεων για το Σκοπιανό. Τώρα ο κόσμος στη Μακεδονία -τον οποίο ανοήτως κάποιοι χαρακτηρίζουν τάγματα εφόδου- κυνηγά τους υπουργούς του, οι οποίοι εκλιπαρούν προστασία από επίλεκτα σώματα κοκκινοφρουρών της ασφάλειας.
Τώρα ο κόσμος χαρακτηρίζει τις Πρέσπες την τρίτη μεγαλύτερη ήττα μετά τον «Αττίλα» και τα Ίμια. Έπειτα ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίμησε το Μεταναστευτικό. Για να φτάσουμε σήμερα στο σημείο να θεριεύει η Ακροδεξιά στο Αιγαίο, τοπικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να απειλούν με παραίτηση από το αξίωμα τους, κάτοικοι να διώκονται ποινικώς επειδή τόλμησαν να επανατοποθετήσουν τον σταυρό εκεί όπου βρίσκονταν πάντοτε: στη γενέθλια γη τους. Και όταν αύριο στον ΣΥΡΙΖΑ γευτούν τους καρπούς της πολιτικής ανοικτών θυρών για τους μετανάστες, της αμφισβήτησης της εθνικής ταυτότητας με το Σκοπιανό και της προσβολής της θρησκευτικής πίστης για τον σταυρό, τότε εκεί έξω δεν θα υπάρχει κανένα σκιάχτρο του Ορμπαν για να τους σώσει».
Ο Κοττάκης, ο οποίος μόνο ως φιλικός προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μπορεί να θεωρηθεί, αναγνωρίζει ότι το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών βρίσκεται σε τεράστια άνοδο, με την χαρακτηριστική φράση «Θεριεύει η Ακροδεξιά στο Αιγαίο».
Κάτι, βεβαίως που ισχύει και στην υπόλοιπη Επικράτεια και θα επιβεβαιωθεί σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες του 2019.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ