Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Εμφύλιος πόλεμος στο “αντιφασιστικό κίνημα”: Αγανάκτησαν με τον Κωνσταντίνου και κατεβάζουν άλλον υποψήφιο!

Είναι γνωστό ότι οι κοινωνικά ανύπαρκτοι, λαϊκά περιφρονημένοι και απίστευτα γελοίοι εθνομηδενιστές που παριστάνουν το «αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα», όση υπόληψη και δύναμη τους λείπει σε πολιτικό επίπεδο τόση τους περισσεύει στην φαντασιοπληξία, την ψευδολογία και την «είμαι στην κοσμάρα μου» νοοτροπία.
Αυτοί οι θλιβεροί τύποι, που μέσα από ένα εντελώς ανυπόληπτο διαδικτυακό μέσο «δικάζουν» και «φυλακίζουν» την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και με «αναλύσεις» των… οπισθίων βλέπουν κατά καιρούς «κρίσεις», «διασπάσεις» και «διάλυση» του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών (το οποίο στην πραγματικότητα βρίσκεται πλέον σε διψήφιο ποσοστό πανελλαδικά), καλύτερα θα είναι να ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το δικό τους κομματικό παραμάγαζο.
Στο «Ποντίκι» διαβάζουμε τα εξής: «Νέα δημοτική κίνηση συγκροτεί στην Αθήνα η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τίτλο “Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα-Ανταρσία σε κυβέρνηση-Ε.Ε.-κεφάλαιο”, σύμφωνα με απόφαση συνέλευσης στις 15.2, ενώ νέα συνέλευση θα γίνει αύριο. Πρόκειται ουσιαστικά για το δυναμικό ανθρώπων της κίνησης “Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας”, τον τίτλο της οποίας οικειοποιήθηκε μικρό κομμάτι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ υπό τον Πέτρο Κωνσταντίνου, το οποίο κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές αυτόνομα».
Με άλλα λόγια, ο ανεπάγγελτος «συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ» των πακιστανών και των ελάχιστων ελληνόφωνων συνεργατών τους έμεινε σχεδόν μόνος του σ’ έναν συνδυασμό του οποίου έχει οικειοποιηθεί την ονομασία.
Η πολύ μικρή λεπτομέρεια στην πολύ μεγάλη ουσία του θριάμβου της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου θα είναι το ότι πλέον δεν θα υφίσταται στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ο απίθανος αυτός εθνομηδενιστής, καθώς οι ελάχιστοι ψήφοι που θα λάβει το μόρφωμά του (σαφώς λιγότεροι από το άλλο «ανταγωνιστικό» αριστερίστικο μόρφωμα) θα τον οδηγήσουν εκτός του. Αν μη τι άλλο, δικαιωθήκαμε σ’ αυτό το οποίο εδώ και πολύ καιρό είχαμε γράψει, ότι δηλαδή πολλοί εντός του συγκεκριμένου δημοτικού συνδυασμού και στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ είχαν αγανακτήσει με την ανυπαρξία του… ανθρωποδιώκτη Κωνσταντίνου και ήσαν αποφασισμένοι να μην τον αφήσουν να είναι εκ νέου επικεφαλής.
Καλά ξεμπερδέματα, «σύντροφοι» με τον γραφικό τύπο με το… κασκόλ, τον οποίο είχατε επιλέξει…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ