Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Χρήστος Παππάς: Το “δημοκρατικό τόξο” πούλησε την Μακεδονία μας - BINTEO

Ο ειδικός αγορητής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί της 2ης ψηφοφορίας για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Ο κ. Παππάς σχολίασε απόσπασμα της ομιλίας εκπροσώπου που ανήκει σε κόμμα του αυτοαποκαλούμενου «δημοκρατικού τόξου», που για άλλη μια φορά αναζητώντας δημοσιότητα αναφέρθηκε στο κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών, λέγοντας ότι η Χρυσή Αυγή είναι ίδια με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί απαντούν όταν η Χρυσή Αυγή τους αποκαλεί προδότες, για να λάβει την αποστομωτική απάντηση του κ. Παππά πως η Χρυσή Αυγή είναι ακριβής και «τους προδότες, τους λέει προδότες». Προδότες είναι και αυτοί που με την στάση τους ουσιαστικά εκχώρησαν το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς.
Εν συνεχεία, ο Συναγωνιστής Παππάς στηλίτευσε τα υπόλοιπα αποκόμματα του Κοινοβουλίου που σε λίγο καιρό θα λάβουν την κομματική τους επιχορήγηση, το εξωφρενικό ποσό των 15.000.000 ευρώ! Όσο αυτά τα κόμματα που επιχορηγούνται εις βάρος του Έλληνα πολίτη κατηγορούν την Χρυσή Αυγή, τόσο η Χρυσή Αυγή δυναμώνει!
Ο Χρήστος Παππάς σχολίασε, επίσης, την στάση του Πρωθυπουργού της Χώρας που δεν ευχήθηκε καλή Σαρακοστή στους Έλληνες για τις ημέρες που διανύουμε, δείχνοντας για άλλη μια φορά την αδιαφορία του για την Ορθοδοξία, αντίθετα είχε σπεύσει να ευχηθεί για το ραμαζάνι στους μουσουλμάνους που κατοικούν στην Ελλάδα, άλλοι νόμιμα και άλλοι παράνομα.
Σχετικά με την οικονομία, ο κ. Παππάς τόνισε ότι πάγωσε η απόδοση του 1 δισ. ευρώ από το eurogroup και οι διεθνείς τοκογλύφοι των Βρυξελλών απαιτούν μεγαλύτερες θυσίες από τους Έλληνες και με λίγα λόγια περισσότερη φτωχοποίηση και έλεγχο για την Χώρα μας.
Μίλησε, επίσης, για το περισσό θράσος των Συριζαίων να αυτοπροτείνονται για το Νόμπελ Ειρήνης λόγω της συνθήκης των Πρεσπών, ένας θράσος που παρομοίασε με την προδοσία του Ιούδα. Είναι γνωστό, εξάλλου, ότι οι μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμοι να παζαρέψουν ακόμα και το Αιγαίο μας σε ένα πρότυπο της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών.
Από την άλλη πλευρά, η ΝΔ διαδίδει ότι θα σεβαστεί και θα εφαρμόσει την συμφωνία των Πρεσπών, προσκυνώντας τον Πάιατ και εκλιπαρώντας για να πάρει το «χρίσμα» από τους Νατοϊκούς. Η ΝΔ, η συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αυτή που ψήφισε τα Μνημόνια, το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων, την ανέγερση του τζαμιού, τα ανοιχτά σύνορα, την παραχώρηση του ονόματος «Βόρεια Μακεδονία».
Η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει στο σύνολό της την Συνταγματική αναθεώρηση, καμία νομιμοποίηση δεν έχει ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει το Σύνταγμα κουρελόχαρτο και να εφαρμόζει πολιτικές που έρχονται σε ευθεία αντίθεση με την πλειοψηφία του ελληνικού Λαού.
Σχετικά με το άρθρο 3 και την «ουδετεροθρησκεία» ένας νεολογισμός του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, η Πίστη των Ελλήνων δεν πρόκειται να αλλάξει.
Πάγια θέση του Λαϊκού Συνδέσμου είναι η κατάργηση των προνομίων και της ασυλίας των βουλευτών και των υπουργών, ενώ η κυβέρνηση δεν αλλάζει το άρθρο 86, δηλαδή τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, αλλά επί της ουσίας τον ισχυροποιεί.
Τελειώνοντας ο κ. Παππάς επισήμανε τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι τα πατριωτικά κόμματα θα διπλασιάσουν τις έδρες τους στην Ευρωβουλή και θα υπάρξει ελπίδα για την Ευρώπη των Εθνών.
Ο Ελληνικός Λαός κλείνει τα αυτιά του στην προπαγάνδα των Αριστερών, στους διαπλεκόμενους, στους καναλάρχες, στους πολιτικούς και προσβλέπει σε μια Χρυσή Αυγή του Ελληνισ