Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Κάθε πέρσι και καλύτερα. Οι συριζαίοι φοβούμενοι τις αντιδράσεις του κόσμου έκλεισαν τελείως την περιοχή του Συντάγματος! Πρώτη φορά γίνεται παρέλαση με την απουσία του λαού. Ο κόσμος ήταν στριμωγμένος κυριολεκτικά στην περιοχή του Ζαππείου και στην Πανεπιστημίου.
Οι αστυνομικοί τραβολογούσαν όποιον έβλεπαν με Ελληνική σημαία. Ζούμε τραγικές στιγμές. Τουρκοκρατία! Διώκουν τους Έλληνες. Μόνη ελπίδα η Χρυσή Αυγή!
Μ. Π.
Πρόκληση Ερντογάν: Μετά τις εκλογές θα κάνουμε την Αγία Σοφία τζαμί!
Η Εθνεγερσία της 25ης Μαρτίου μας δείχνει ένα πράγμα. Όσο οι Έλληνες είναι ενωμένοι, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Για να ενωθούν όμως χρειάζεται τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους. Ο νούμερο ένα εχθρός του Έλληνα είναι ο ραγιάς και αυτόν πρέπει να πολεμήσουμε. Οι βολεμένοι που γλύφουν τις κατουρημένες ποδιές των τούρκων και των σκοπιανών για να τους χτυπήσει στην πλάτη ο γερμανός και ο αμερικάνος εξουσιαστής. Οι ραγιάδες αυτοί είναι ο εχθρός και αυτούς οφείλουμε να πολεμήσουμε με όλα τα μέσα!
Ι. Ρ.
Η Χρυσή Αυγή τίμησε την Εθνική Επανάσταση της 25ης Μαρτίου σε όλη την Ελλάδα - Φωτορεπορτάζ
Μακεδονία ξακουστή σε όλα τα μέτωπα! Οι Έλληνες είναι οργισμένοι και δεν θα τους γλιτώσει τίποτα. Άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου, θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Προσπαθούν να κάνουν Κόσσοβο την Μακεδονία μας για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των αμερικάνων. Οι αμερικανομπολσεβίκοι είναι επικίνδυνοι και εξίσου επικίνδυνοι είναι και οι ευρωπατριώτες. Δεν πρέπει να γελιόμαστε. Εναντίον όλων για να μπορέσουμε να ζήσουμε σε μια Ελλάδα αυτάρκη και όχι σε ένα ψευτορωμαίικο ραγιάδων και υποτακτικών. Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.
Μαρία Τ.
Δολοφονική επίθεση κομμουνιστοσυμμοριτών κατά του κλιμακίου της “Ελληνικής Αυγής” στην Φυλή