Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Tετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Η πρόσφατη μετακίνηση των πρώην Βουλευτών των ΑΝΕΛ στον ΣΥΡΙΖΑ και που παλιότερα αυτοί ανήκαν στην Νέα Δημοκρατία, μας δείχνουν γιατί δεν πρέπει να εμπιστευτούμε ξανά οι Έλληνες το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Μιλάνε με κούφια λόγια δήθεν για Ελλάδα και Πατρίδα και με την πρώτη ευκαιρία αυτοί οι ίδιοι την ξεπουλάνε και παίρνουν χρυσοπληρωμένη μεταγραφή για ένα κόμμα της βρώμικης αριστερά που πάντα ήταν εναντίον της πατρίδας μας. Όταν οι εχθροί της Ελλάδας μας χτυπούσαν απέξω, εκείνοι μας προδίδαν και μας χτυπούσαν από μέσα, όπως στα Δεκεμβριανά το 1944. Για να μην έχουμε και άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις έχουμε πειστεί ότι τους Έλληνες εκπροσωπεί μόνον η Χρυσή Αυγή.
Με Τιμή, Μαρίνα Π.
Ε. Καρακώστας: «Η Ελλάδα ανήκει στον Λαό της, ανήκει στους Έλληνες»! ΒΙΝΤΕΟ
Και τι τελικά είναι καταστροφή για εσάς του Σύριζα; Ούτε οι νεκροί στο Μάτι, ούτε οι νεκροί από τις πλημμύρες ούτε οι νεκροί της επιδημίας Η1Ν1. Έχετε θέσει την χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης δεν λειτουργεί τίποτα σε αυτό το κράτος και βγαίνετε να μας πείτε τι; Ότι δεν ήρθε και η καταστροφή; Και τι είναι για εσάς καταστροφή; Όταν θα χάσετε, που θα την χάσετε, την καρέκλα σας; Απορώ πως δεν παρεμβαίνει κάποιος να σας κλείσει φυλακή, γιατί μόνο για εκεί είστε με την ακραία αμέλεια που έχετε επιδείξει σε όλα τα θέματα που αφορούν τις ακραίες τραγωδίες που στιγμάτισαν την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ως πότε θα μένετε ατιμώρητοι νομίζετε; Ήδη με το ζόρι κυκλοφορείτε εκεί έξω, όταν θα γίνουν εκλογές και θα εκπέσετε από τους θρόνους σας. Νομίζετε ότι θα ξεχαστούν αυτά που έχετε κάνει και έχετε πει;
Πέτρος Ν.
Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τον Αγώνα των Μανιατών ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην οροσειρά Σαγγιάς
Να ξεχειλίζει η διαφορετικότητα, να αναγνωρίζουμε τον πολιτισμό των αλλοφύλων έτσι ώστε να τους θαυμάζει όλος ο κόσμος. Όπως στην Σίφνο, όπου είδαμε πρωτοφανείς εικόνες για τα δεδομένα της Ελλάδας όπου πακιστανοί απήγαγαν ομοεθνή τους και τον έκρυψαν σε ένα λαγούμι, μας θυμίζει κάτι από αστυνομικές σειρές που βλέπουμε στην τηλεόραση με κατά συρροήν δολοφόνους, αλλά πλέον με την λαθρομεταναστευτική πολιτική, δεν θα τα βλέπουμε μόνο στην τηλεόραση αλλά και στην τραγική μας πραγματικότητα. Είναι καιρός να αναρωτηθούμε όλοι πόσο σημαντική τελικά είναι η επιβίωσή μας και αν έχουμε ως άτομα και ως έθνος αυτοκτονικές τάσεις, γιατί μόνο έτσι θα δικαιολογούσαμε την ανοχή απέναντι σε ακραία στοιχεία που βαπτίζονται ως "πρόσφυγες" και εν τέλει είναι λαθρομετανάστες και στυγνοί εγκληματίες.
Ν.Ν.
Χρ. Παππάς: Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ και στην απάτη της Συνταγματικής Αναθεώρησης! ΒΙΝΤ