Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Πανικός στα «Νέα» από την επέλαση της Χρυσής Αυγής: Παρακαλάτε να κατέβει ως ανάχωμα ο Βουλγαράκης, μήπως και δεν πάει δεύτερο γύρο ο Κασιδιάρης!

Το πόσο έχει πανικοβληθεί το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο από την ολοένα και αυξανόμενη απήχηση της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα", η οποία όλα δείχνουν ότι θα οδηγήσει τον επικεφαλής της Ηλία Κασιδιάρη στον Β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών,
φαίνεται από το παρακάτω δημοσίευμα των «Νέων» και του Γιώργου Παπαχρήστου, όπου υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ανάχωμα» (!), γράφονται τα εξής, αναφερόμενα στην πρόθεση του «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό» Γιώργου Βουλγαράκη να είναι κι αυτός υποψήφιος στον Δήμο της Αθήνας:
«Όπως μου εξήγησε το σκεπτικό του, νομίζω ότι δεν έχει άδικο που σκέφτεται σοβαρά να είναι υποψήφιος. Όπως δείχνουν τα πράγματα ένα κομμάτι της Δεξιάς, αυτό που βρίσκεται πιο πέρα από την Νέα Δημοκρατία, και κινείται στο φάσμα της ακραίας Δεξιάς και οριοθετείται στα δεξιά του από τη Χρυσή Αυγή, δεν φαίνεται να μπορεί να προκρίνει κάποιον υποψήφιο. Φυσική συνέπεια αυτής της κατάστασης θα είναι οι ψηφοφόροι ακραίων δεξιών κομμάτων και πολιτικών πρωτοβουλιών να στραφούν προς τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής, τον γνωστό και μη εξαιρετέο Κασιδιάρη.
Ο Βουλγαράκης, ως ισχυρή υποψηφιότητα, μπορεί να λειτουργήσει ως ανάχωμα στο να αθροιστούν αυτοί οι ψηφοφόροι στη Χρυσή Αυγή. Υπ’ αυτή την έννοια, θεωρώ ότι μέχρι και χάρη μπορεί να του χρωστάνε τα κόμματα του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου, του Γιώργου. Αν το αποφασίσει τελικά να είναι υποψήφιος, διότι όπως προανέφερα, το σκέφτεται (ακόμη…)
Κατά την γνωστή λαϊκή έκφραση «αυτοί μαρτυράνε χωρίς ξύλο», καθώς τα «Νέα» ομολογούν ότι πρέπει να στηθεί ανάχωμα στην προέλαση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (και) στον Δήμο της Αθήνας. Ας το κάνουν πληθυντικό, δηλαδή «αναχώματα», διότι δεν θα μας φανεί καθόλου περίεργο να δούμε κι άλλες πιθανές υποψηφιότητες από το πουθενά, οι οποίες θα έχουν ως μοναδικό σκοπό ύπαρξης να «ροκανίσουν» κάτι από το υψηλό ποσοστό της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα.
Όσους «ποντικούς», όμως, κι αν αμολήσει το καθεστώς, το βράδυ της 26ης Μαΐου η είσοδος του Ηλία Κασιδιάρη στον Β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο της Αθήνας θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό, ως μια σαφής ένδειξη της γενικότερης πολιτικής εικόνας σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ