Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Παπαχριστόπουλος, Κατσίκης, Φωκάς και Κόλλια Τσαρουχά (ΑΝΕΛ) έριξαν σωσίβιο στην κυβέρνηση Τσίπρα

Η χθεσινή ψηφοφορία στην Βουλή για το νομοσχέδιο για τον ΑΣΕΠ ξεσκέπασε την υποκρισία των "ανταρτών" ΑΝΕΛ και τους ξεφτίλισε παντελώς στα μάτια του κόσμου.

Από το αποτέλεσμα της χθεσινής ονομαστικής ψηφοφορίας βγαίνει το συμπέρασμα πως η εθνομηδενιστική κυβέρνηση Τσίπρα που πούλησε την Μακεδονία έχει ως στήριγμα και δεκανίκι αυτούς που δήθεν την αντιπολίτευονται, τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου.

Παπαχριστόπουλος, Κατσίκης, Φωκάς και Κόλλια Τσαρουχά υπερψήφισαν το νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης επί της αρχής και σε όλα του τα άρθρα.
Αν οι δήθεν αντιπολιτεύομενοι ΑΝΕΛ που δήθεν έχουν αποχωρήσει από την συγκυβέρνηση δεν υπερψήφιζαν, το νομοσχέδιο θα συγκέντρωνε μόνο 149 ψήφους και δεν θα περνούσε.
Πέρα από αυτό θα δημιουργούνταν μείζον πολιτικό πρόβλημα για την καταρρέουσα εθνομηδενιστική κυβέρνηση και θα αναγκάζονταν να δρομολογήσει ίσως και εκλογές.
Αυτό όμως δεν έγινε, ο Πάνος Καμμένος στηρίζει και με τα δυο χέρια και με όλους τους βουλευτές του τον Τσίπρα, την ίδια ώρα που κανάλια και ραδιόφωνα παίζουν το γνωστό θέατρο σκιών: "ο Καμμένος αντιπολιτευόμενος"!
Διαβάστε επίσης: Θέατρο σκιών ο Καμμένος “αντιπολιτευόμενος”: Όλοι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ ψήφισαν το νομοσχέδιο του Τσίπρα!