Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Χαοτική κατάσταση σε όλα τα μήκη και πλάτη της ζωής μας. Απάνθρωποι φόροι για τους ιδιώτες, ακριβά τιμολόγια στις ΔΕΚΟ, μειώσεις μισθών και την ίδια στιγμή, φοροαπαλλαγές για τους λαθρομετανάστες και τους επιχειρηματικούς κολοσσούς,
έκπτωση σε "εταιρείες" μεταπώλησης ηλεκτρικού ρεύματος που αγγίζει το 30% και οι μη προνομιούχοι πολίτες βλέπουν παντού προβλήματα που δεν μπορούν να λύσουν, αφού ακόμα και το ζεστό νερό η "κυβέρνηση" το θεωρεί πολυτέλεια! Ζούμε σε ένα καθεστώς κλεφτών που έχουν νομοθετήσει την ασυλία τους και μας πίνουν το αίμα. Όσο και να μας χαρακτηρίζουν "ακραίους", την ψήφο μας δεν θα την διορθώσουμε. Χρυσή Αυγή δαγκωτό!
Μ.Ι.
28 μήνες φυλακή για παιδεραστία στο δεξί χέρι του Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη
​28 μήνες με αναστολή καταδικάστηκε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και σύμβουλος του Μητσοτάκη, Γεωργιάδης! Στα πολύ μαλακά κοινώς διότι γιατί να το κρύψουν άλλωστε, Γιάννης κερνά Γιάννης πίνει. Έχουν νομοθετήσει την πλήρη ασυλία τους από τα πάντα και κάνουν ό,τι τους καπνίσει. Η υπόθεση είναι γνωστή εδώ και χρόνια, παρ' όλα αυτά το εν λόγω "μπλε" στέλεχος ζει και βασιλεύει στο μαγαζί του Μητσοτάκη. Τους έχει σιχαθεί η ψυχή μας. Δεν γράφω τίποτα άλλο, γιατί θα λογοκριθεί. Θα τα βρουν μπροστά τους όλα αυτά.
Θ. Τ.
Απάντηση Χρυσής Αυγής στο BBC: “Θα απελάσουμε τους φιλοσκοπιανούς πράκτορες από την Ελλάδα!” ΒΙΝΤΕΟ
Δεν έχει περάσει μήνας από την προδοσία της Μακεδονίας και οι σκοπιανοί μιλούν για "μακεδονική" μειονότητα που έχει καταπιεστεί και καταπιέζεται από τους Έλληνες. Αυτό τον ισχυρισμό τον υιοθετούν διεθνή ΜΜΕ και στην ουσία προετοιμάζουν τις συνθήκες για πιθανές νέες ανακατατάξεις στα Βαλκάνια. Τα εγχώρια τουρκοκάναλα αναπαράγουν όλη μέρα την γραμμή της Άγκυρας σχετικά με το Αιγαίο, την υπεροπλία των τούρκικων ενόπλων δυνάμεων και φοβίζουν τους Έλληνες. Θέλουν να μας πείσουν ότι δεν είμαστε αξιόμαχοι και να αποδεχθούμε όποια προδοτική συμφωνία μας ανακοινωθεί από τους γενίτσαρους που μας κυβερνούν. Ο Ελληνισμός βάλλεται από παντού εντός και εκτός των συνόρων μας και η μοναδική λύση είναι η Χρυσή Αυγή. Ανυποχώρητοι λοιπόν στις θέσεις μας, δίπλα στον Αρχηγό και τους Συναγωνιστές μας μέχρι την τελευταία ρανίδα του Αίματός μας. Ζήτω η Νίκη! Ζήτω η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων!
Οδυσσέας Ι.
Άπαξ προδότες, πάντα προδότες! ΚΚ€: “Αλυτρωτικό” και “αντιδραστικό” το σύνθημα “Η Μακεδονία είναι Ελληνική”