Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Βάλαμε τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και επειδή δεν έχει στρατό η Ελλάδα θα φυλάει τα εναέρια σύνορά τους! Το ίδιο ισχύει και για την Αλβανία. Προδότες πολιτικοί που αποφάσισαν όχι μόνο να παραδώσουμε αμαχητί την Μακεδονία στους κομιτατζήδες αλλά τους φυλάμε κιόλας τα σύνορα! Μόνο οργή και αηδία! Θα έρθει η ώρα τους που θα τιμωρηθούν παραδειγματικά!


Κων/νος Κ.

Ζήτησε άνεργος φίλος μου εργασία σε Εταιρεία καθαρισμού υποτίθεται Ελληνική και εκείνοι του απάντησαν ότι εμείς εδώ παίρνουμε μόνο Σύρους, Πακιστανούς και Αλβανούς. Αυτό δεν είναι ρατσισμός κατά των Ελλήνων;Σύμφωνα με στοιχεία της EUROPOL, στην Ελλάδα αυτή την στιγμή βρίσκονται περίπου πέντε εκατομμύρια νόμιμοι, παράνομοι και ημιπαράνομοι μετανάστες που απολαμβάνουν μια σειρά από προνόμια που έχουν αφαιρεθεί από τους Έλληνες. Για να ξαναπάρουν οι Έλληνες την Ελλάδα στα χέρια τους, η λύση είναι σε όλες τις εκλογές του 2019 μόνο Χρυσή Αυγή. Είμαι σαράντα χρονών και θα ψηφίζω την Χρυσή Αυγή μέχρι να πεθάνω.

Γ. Π.
Νότια συνοικία της Λάρισας. Την εβδομάδα αυτή είχαμε τρεις διαρρήξεις διαμερισμάτων ,ευτυχώς δεν ήταν μέσα οι κάτοικοι και μια απόπειρα αρπαγής τσάντας από ηλικιωμένη κυρία από δυο νεαρούς μετά την έξοδο της από το αρτοποιείο της γειτονιάς.Τρέμουν από το φόβο τους οι παππούδες και οι γιαγιάδες που μένουν μόνοι τους.  Έλληνες ξυπνάτε επιτέλους! Τώρα είναι η ώρα, Χρυσή Αυγή για τάξη και ασφάλεια!
Ρ. Δ.