Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Μιλούν όλοι για την οικονομία, την ώρα που η υπογεννητικότητα είναι σε ιστορικό υψηλό! Για ποια οικονομία μιλάνε, όταν με μαθηματική ακρίβεια δεν θα υπάρχουν Έλληνες σε μερικές δεκαετίες από τώρα αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα.
Κοντόφθαλμοι και επικίνδυνοι όλοι αυτοί που μας κυβερνούν τα τελευταία σαράντα χρόνια. Μας έχουν καταδικάσει σε βιολογικό και πολιτιστικό αφανισμό. Η μόνη διέξοδος είναι η στήριξη στην Χρυσή Αυγή, ας μην απορούν στα βοθροκάναλα γιατί έχει άνοδο.
Ε.Ι.
Οι σταλινοτσολιάδες του Σύριζα λένε πως στον “εμφύλιο” διώχτηκαν “μακεδόνες” από την Ελλάδα
Οι ρεπατζήδες του Τσίπρα συνεχίζουν να μας δουλεύουν. Προκειμένου να μην διαλυθεί η... κυνοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ δεν παραιτούνται αυτοί που ψήφισαν την προδοσία της Μακεδονίας. Ο "μπατριώτης" ο Καμμένος συναλλάσσεται ανοιχτά με τους προδότες προκειμένου να μην χάσει τα προνόμιά του και το παίζει και "μακεδονομάχος". Γνήσιος "δεξιός" που κρύβεται πίσω από τα φουστάνια των προδοτών προκειμένου να κάνει την δουλειά του. Το ψέμα και η υποκρισία έχουν κοντά ποδάρια και οι επόμενες εκλογές, που θα τους στείλουν όλους αυτούς στην ανεργία, είναι κοντά!
Ι.Π.
Θερμή υποδοχή της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές της Αθήνας - ΒΙΝΤΕΟ
Μιλάνε για "ακροδεξιούς" και "λαϊκιστές" οι προδότες. Ναι, καλύτερα ακροδεξιός και λαϊκιστής παρά προδόταρος και πατερίτσα των βουλγαροσκοπιανών. Δημιουργούν μουσουλμανικό τόξο γύρω από την Ελλάδα και το παρουσιάζουν ως πρόοδο και ευημερία. Δημιουργούν όμως και ένα δυνατό Εθνικιστικό κίνημα στην Μακεδονία μας που θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Οι νέοι ξυπνούν από την λήθη τους και θα τους εκδικηθούν. Καμία στεναχώρια λοιπόν και λύπηση για την προδοσία της Μακεδονίας από τους κλέφτες πολιτικούς. Η πραγματική ελπίδα για τους Έλληνες έρχεται και είναι τα παιδιά της Ελλάδας που αντιστέκονται και διεκδικούν την Πατρίδα τους! Ζήτω η Νίκη!
Ορέστης Τ.
Κωμωδία δίχως τέλος με την παραίτηση Παπαχριστόπουλου: Τελικά θα παραιτηθεί σε... άλλες πέντε μέρες