Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Ομολογία Καψή: Όλοι ξέρουμε ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα με αυξημένα ποσοστά!

Ο συστημικός δημοσιογράφος Μανώλης Καψής που έχει υβρίσει και συκοφαντήσει πολλάκις την Χρυσή Αυγή με... πόνο ομολογεί σε σημερινό του άρθρο πως ΟΛΟΙ ξέρουν ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα είναι τρίτο κόμμα με αυξημένα ποσοστά παρά τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις.

Στο άρθρο του στο "Capital.gr" με τίτλο: "Δεν πιστεύω στις δημοσκοπήσεις. Ξέρω ποιο θα είναι το 3ο κόμμα, δυστυχώς..." καταλήγει:

"Αλλά από τη στιγμή που το "τζίνι" βγήκε από το μπουκάλι, γίνεται ανεξέλεγκτο. Θα ήταν απίθανο η Νέα Δημοκρατία να καταφέρει να ενσωματώσει, όλους όσοι νιώθουν προδομένοι από το Μακεδονικό. Οι ακραίοι θα ενισχυθούν.
Και αυτό που ζούμε τώρα, με τα επεισόδια και τους προπηλακισμούς, θα το βρούμε μπροστά μας στις εκλογές. Προσθέστε το μεταναστευτικό και τις αντιδράσεις για τα άθλια στρατόπεδα συγκέντρωσης που έχει δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στα νησιά, προσθέστε ένα γενικότερο αντισυστημικό κλίμα σε όλη την Ευρώπη, την οικονομική κρίση και την δίκη της Χρυσής Αυγής, που δεν θα τελειώσει φυσικά πριν από τις εκλογές- θα φροντίσει και γι αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ- και κρατήστε την αναπνοή σας. Στην κυριολεξία.
Για αυτό χρειάζεται αυτοσυγκράτηση, να σωπάσουν οι ακραίες τοποθετήσεις από εκπροσώπους κομμάτων του δημοκρατικού τόξου και χρειάζεται και εκτόνωση. Η Συμφωνία είναι πλέον μια πραγματικότητα, ας περιορίσουμε την ζημιά. Ούτως η άλλως δεν πιστεύω στις δημοσκοπήσεις. Η Χρυσή Αυγή θα είναι χωρίς αμφιβολία το τρίτο κόμμα και με υψηλά ποσοστά. Και αυτό θα το βρούμε μπροστά μας και μετά τις εκλογές...".
Όταν την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής παρά την φίμωση και την λάσπη την παραδέχεται ακόμα και ο Καψής, εμείς δεν έχουμε τίποτα άλλο να προσθέσουμε!