Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Ο Συναγωνιστής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης στην εκπομπή “Εθνικιστική Φωνή” - ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή «Εθνικιστική Φωνή» και τον Γεώργιο Ρεντετάκο μίλησε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο οποίος ποτέ δεν έφυγε στην πραγματικότητα από την Χρυσή Αυγή, καθώς όπως ο ίδιος δήλωσε η καρδιά του και η ψυχή του θα είναι πάντα στην Χρυσή Αυγή και αυτό δεν αλλάζει, καθώς όπως όλοι οι Συναγωνιστές είναι στρατιώτης στο Κίνημα.

Ο Συναγωνιστής μίλησε για τα σοβαρά ζητήματα της χώρας, ήτοι την καταρρέουσα εθνική οικονομία και την υπογεννητικότητα, καθώς και την επιχειρούμενη αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού από εθνομηδενιστικά και διεθνιστικά κόμματα.
Όσο δε αφορά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Κυριακής για την Μακεδονία, ο Βουλευτής σημείωσε ότι μίλησε η φωνή του Ελληνικού Λαού και κυρίως της Νεολαίας, καθώς όλο και περισσότεροι νέοι εμφορούνται από την εθνική Ιδέα.
Μάλιστα, δεν παρέλειψε να θίξει την υποκρισία Βούτση περί βίαιων επεισοδίων κατά της δημοκρατίας, την στιγμή που ο Κουφοντίνας, εξέχον μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης, κυκλοφορεί ελεύθερα στην Αθήνα, ενώ και ο ίδιος ο γιος του έχει λάβει συμμετοχή σε πολλά βίαια επεισόδια και επιθέσεις «κατά της δημοκρατίας».