Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος: Υπό διωγμόν ο Χριστός στην Ελλάδα!

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων, Αμβρόσιος κατακεραυνώνει τους άθεους της «πρώτης φοράς αριστερά» με άρθρο του στο προσωπικό ιστολόγιο σημειώνοντας:
Τελικά ποιος κυβερνάει αυτή τη Χώρα; Ο Χριστός διώκεται μέσα στο Βασίλειό Του; Μια μεγάλη αλλαγή επιχειρείται μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, ώστε η Χώρα μας λίγο-λίγο αποβάλλει τον Ορθόδοξο Χριστιανικό χαρακτήρα της!

Σε λίγο η Χώρα μας ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ  ούτε Χώρα των Ελλήνων, ούτε Χώρα των Ορθοδόξων Χριστιανών! Η κατάκτηση γίνεται ύπουλα και αθόρυβα!
Να μερικά δείγματα:
  • Στο Βοτανικό η Κυβέρνησις Τσίπρα γκρεμίζει τον Ορθόδοξο ιερό Ναό για να ανεγείρει στη θέση του, και μάλιστα με κρατική δαπάνη, το Τέμενος των Ισλαμιστών!
  • Στο Ναό του Αγ. Νικολάου της οδού Ασκληπιού, στο Κέντρο των Αθηνών, οι αναρχικοί  του Ρουβίκωνα επιτίθενται σε ώρα λατρείας και Κυριακή ημέρα και τα κάνουν όλα «λίμπα»!
  • Στη Λέσβο οι εκεί εγκατεστημένοι μετανάστες γκρεμίζουν τον Τίμιο Σταυρό, διότι η θέα Του τους …ενοχλεί!
  • Σκίσανε ζωγραφιές παιδιών με την Παναγία.. για να μην ενοχληθούν οι λαθρομετανάστες! …ΧΑΝΕΤΑΙ η Πατρίδα μας, η Πίστη μας… Δεν πάμε καθόλου καλά, μα καθόλου καλά…
Η κυβέρνηση Τσίπρα έχει προγραμματίσει την αλλαγή του Συντάγματος, ώστε στην Ελλάδα να μη αναγνωρίζεται πλέον η Ορθοδοξία ως η επίσημη Θρησκεία του Κράτους! Η Χώρα μας θα ανακηρυχθή ως «πολυθρησκειακή Χώρα»! Στα Δημόσια Σχολεία έπαυσε πλέον ή διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών, δηλαδή η διδαχή της Ορθοδοξίας στα νέα Ελληνόπουλα!
Στο Facebook…
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Σεβασμιωτάτου Καλαβρύτων Αμβρόσιου