Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Εντοπίστηκε ο «αντιφασίστας» που τραυμάτισε σοβαρά την 19χρονη Μαρία στο Αγρίνιο

Εντοπίστηκε ο «αντιφασίστας», ο οποίος τραυμάτισε σοβαρά με φωτοβολίδα την 19χρονη Μαρία στο Αγρίνιο κατά την διάρκεια «αντιφασιστικής» συγκέντρωσης.

Πλάνα από κάμερες ασφαλείας, αλλά και γενετικό υλικό, αξιοποίησε η αστυνομία προκειμένου να βρεθεί στα ίχνη του δράστη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο αδίστακτος δράστης είναι νεαρός σε ηλικία, κάτοικος της περιοχής και στόχος του ήταν να χτυπήσει με την φωτοβολίδα αστυνομικό, με ό,τι βεβαίως συνεπάγεται αυτό έχοντας υπ’ όψιν τον σοβαρό τραυματισμό της Μαρίας.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι «αντιεξουσιαστές» (διαβάζεται και ως παρακρατικοί) του Αγρινίου με απύθμενο θράσος… ευχήθηκαν στην Μαρία «ταχεία ανάρρωση», την ίδια στιγμή που όχι μόνο δεν καταδικάζουν την ρίψη της ναυτικής φωτοβολίδας αλλά λένε πως «η αντι-βία ως επιλογή του κόσμου του αγώνα είναι μονόδρομος»!
Περιμένουμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη της υπόθεσης και βεβαίως είμαστε περίεργοι για το αν και πότε ο «αντιφασίστας» δράστης οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου για να λογοδοτήσει για την αποτρόπαια πράξη του.
Είμαστε, επίσης, περίεργοι για το αν αυτοί οι «αντιεξουσιαστές», που τώρα εύχονται υποκριτικά «ταχεία ανάρρωση» στην 19χρονη Μαρία, την ημέρα της δίκης θα διοργανώνουν συγκέντρωση συμπαράστασης στον «άδικα διωκόμενο κοινωνικό αγωνιστή»…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ