Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Είπε και μία αλήθεια ο Τσίπρας στην σημερινή συνέντευξη Τύπου - Δείτε την!

Μέσα στον ορυμαγδό των ψευδών και των φτηνών υποσχέσεων, ο Τσίπρας είπε και μία αλήθεια, η οποία είναι πολύ σημαντική και σας την παραθέτουμε.

Είπε, λοιπόν, αναφερόμενος στην «Συμφωνία των Πρεσπών», πως «αν ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η συμφωνία είναι εθνικά επιζήμια τότε αντί να κάνει τον "τζάμπα μάγκα" και να λέει άλλα στο εσωτερικό και άλλα στο εξωτερικό, ας βγει να πει ότι αν την ψηφίσει η παρούσα κυβέρνηση, εκείνος θα ακυρώσει τη Συμφωνία εάν γίνει κυβέρνηση».

Συμπληρωματικά, ο Τσίπρας σημείωσε πως ο Μητσοτάκης έχει πει πως θα καταργήσει άλλους νόμους, όπως αυτόν του Κατρούγκαλου και αυτόν του Παρασκευόπουλου. Γιατί δεν το λέει και για την «Συμφωνία των Πρεσπών», αναρωτήθηκε δικαίως ο Τσίπρας.
Εμείς, από την πλευρά μας απαντώντας την ερώτηση του Τσίπρα να πούμε πως η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο δεν έχει δεσμευτεί να ακυρώσει αυτή την κατάπτυστη συμφωνία, αλλά αντιθέτως έχει δηλώσει ότι θα την σεβαστεί.
Για να μην είμαστε άδικοι, αυτή την δέσμευση την έχει κάνει και σχεδόν όλη η υπόλοιπη Βουλή, βάζοντας έτσι στο κάδρο των «Τσάμπα Μαγκών» όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και όλες τις πολιτικές δυνάμεις του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου».
Μόνο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, έχει ήδη από τώρα έχει δεσμευτεί εγγράφως προς όλους τους διεθνείς οργανισμούς πως θα ακυρώσει στην πράξη αυτή την κατάπτυστη συμφωνία που υπέγραψε ο Τσίπρας και ο Καμμένος με τους σκοπιανούς.