Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Εθνικιστικός παλμός στην Θεσσαλονίκη! Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να υπερασπιστεί την Μακεδονία μας! Φωτορεπορτάζ, 2 ΒΙΝΤΕΟ

      

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης, με αφορμή την επίσκεψη του στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας εν όψει της συνέντευξης τύπου που θα παραχωρήσει την Τρίτη, 11/09 στο πλαίσιο της 83ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Παρουσία 500 και πλέον Συναγωνιστών και με την προσέλευση του κόσμου να ξεπερνά κάθε προσδοκία, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής προσήλθε στην Τοπική Οργάνωση Θεσσαλονίκης καταχειροκροτούμενος από το ενθουσιώδες πλήθος, το οποίο, τόσο με τη μαζική του παρουσία, όσο και με το δυναμικό παλμό του έστειλε ηχηρό μήνυμα αντίστασης απέναντι στην προδοσία της Μακεδονίας, αλλά και στην καταρρέουσα μνημονιακή συγκυβέρνηση, που μόλις λίγες ώρες πριν «πανηγύριζε» από το Βελλίδειο το τέλος των μνημονίων εν μέσω χημικών, ξυλοδαρμών και συλλήψεων πατριωτών.
Με μία καταιγιστική ομιλία ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αποδόμησε τα μυθεύματα των πανικόβλητων κυβερνητικών που επιχειρούν να κατευνάσουν την λαϊκή οργή με παροχολογίες και ψέματα, ενώ κατέδειξε με ατράνταχτα επιχειρήματα την απόλυτη σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στον άξονα την πιστής εφαρμογής των μνημονιακών μέτρων και του ιστορικού εγκλήματος του ξεπουλήματος του ιερού ονόματος της Μακεδονίας.
Αναφερόμενος στην συμφωνία των Πρεσπών τόνισε αρχικά την άμεση ανάγκη διακυβέρνησης της χώρας από μία εθνική ηγεσία, η οποία, σε αντίθεση με τους αμερικανόδουλους μπολσεβίκους, θα προασπίσουν το εθνικό και ιστορικό συμφέρον της χώρας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους μακρόχρονους αγώνες του Εθνικιστικού Κινήματος για το Μακεδονικό ζήτημα, που συνεχίζονται αμείωτοι μέχρι και σήμερα με τα συλλαλητήρια σε ολόκληρη την επικράτεια.
             
Ακολούθως, στη συνέχεια ανέλυσε την τρέχουσα πολιτική και οικονομική επικαιρότητα και έδωσε το στίγμα της πολιτικής που οφείλει να ακολουθήσει ένα εθνικό κράτος, που θα μπορέσει να επανακτήσει την κυριαρχία του με Εθνική Ηγεσία, Εθνικό Νόμισμα, ισχυρό στράτευμα και λαό απαλλαγμένο από εγκληματικά μέτρα, που τον οδήγησαν στο σημερινό κατάντημα.
Η ομιλία του ολοκληρώθηκε εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων, με την επανάληψη και διαβεβαίωση της προσήλωσης της Χρυσής Αυγής στα εθνικά ιδεώδη, για τα οποία μάχεται και αγωνίζεται για ολόκληρες δεκαετίες και ως εκ τούτου, όχι άδικα, αποτελεί την αιχμή του δόρατος της εθνικής αντίστασης σε μία χώρα προσκυνημένων και ξενόδουλων.
Ο λαός της Μακεδονίας απέδειξε σήμερα πως το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα όχι μόνο πρωταγωνιστεί, αλλά συντόμως θα διαδραματίσει ακόμα πιο εξέχοντα ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας παγιώνοντας ακόμα περαιτέρω την ηγεμονία του ως η μοναδική εστία αντίστασης απέναντι στα εγκλήματα κατά του έθνους.