Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Οι εκλογές ζυγώνουν και άπαντες πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Οι εκλογές αυτές δεν θα έχουν την δυσκολία των προηγούμενων, αλλά θα είναι απείρως δυσκολότερες σε ό,τι αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα για έναν κυρίως λόγο. Τα ανθελληνικά προδοτικά κόμματα της συγκυβέρνησης και όλα της αντιπολίτευσης έχουν προαποφασίσει να σχηματίσουν μετέπειτα κυβέρνηση ενώνοντας μετεκλογικά τις δυνάμεις τους, ώστε να συνεχίσουν την καταστροφή και το ξεπούλημα της Ελλάδας και τον αφανισμό των Ελλήνων πολιτών.
Τσύριζα- Νδούλα-κλεφτοπασόκ έχουν προαποφασίσει και ετοιμάσει ήδη το καταστροφικό σχέδιο με έξωθεν εντολές όπως κάνουν και τώρα. Δεν θα τους το επιτρέψουμε, δεν θα τους αφήσουμε. Στις επόμενες εκλογές θα δούνε την εκλογική δύναμη του μόνου Ελληνικού Εθνικού κόμματος της Χρυσής Αυγής! Ας κάνουν όποιου είδους συνεργασία θέλουν. Η Χρυσή Αυγή με τους ψηφοφόρους της θα τους δώσουν το μάθημα που τους αξίζει. Ζήτω το Έθνος, Ζήτω η Χρυσή Αυγή.
Ιορδάνης
Νέα αντεθνική πρόκληση Θεοδωράκη: «Το ουδετερόθρησκο σχολείο δεν αποτελεί παραχώρηση στους μουσουλμάνους, αλλά εξέλιξη»
Ούτε οι Γερμανοί, ούτε οι Ιταλοί, ούτε οι Βούλγαροι το τόλμησαν στην τριεθνή Κατοχή της χώρας το 1941-1944. Μόνο με την λεηλασία του Ιράκ το 2003 συγκρίνεται αυτό που δέχθηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΖΑ-ΑΝΕΛ: Η διαχείριση πάνω από 10.000 ελληνικών μνημείων και κρατικών ακινήτων μεταβιβάζονται για διαχείρισή τους στο Υπερταμείο, δηλαδή τους δανειστές! Σχεδόν όλα τα μουσεία και τα αρχαιολογικά μνημεία της χώρας, περιλαμβανομένης της Ακρόπολης, του μουσείου της Ακρόπολης, του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, του μουσείου της αρχαίας Ολυμπίας κλπ. Η διαχείριση των μνημείων περιλαμβάνεται στην συνθήκη παραχώρησης της δημόσιας περιουσίας στο ΤΑΙΠΕΔ μέχρι το 2115, την οποία πέρασε μέσα σε μια μέρα η κυβέρνηση!
Ν.Γ.
Κήρυξε τον πόλεμο στον Εθνικισμό ο Τσίπρας σε ομιλία του προς το Ευρωπαϊκό ΠαΣοΚ! Απειλείται η “Ευρώπη” των τοκογλύφων
Αξιότιμοι κύριοι, είμαι Πλοίαρχος Α΄ Εμπορικού Ναυτικού. Ως Έλληνας Πολίτης που αγαπάει την πατρίδα του και νιώθει υπερήφανος ως Έλλην έλαβα το θάρρος να σας στείλω το παρόν μήνυμα. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε να γίνονται διάφορα πράγματα στον τόπο μας εναντίον των Ελλήνων που σε καμία περίπτωση αυτά δεν θα γινόντουσαν στο παρελθόν, χωρίς να υπάρξει αντίδραση από πλευράς πολιτών. Αναρωτιέμαι, τόσο πολύ πια έχουμε σκύψει το κεφάλι; Ή μήπως είναι τόσο μεγάλος ο εκφοβισμός, έτσι ώστε εάν κάποιος διαμαρτυρηθεί να τον κατηγορήσουν ως φασίστα; Mάλλον το δεύτερο συμβαίνει! Δυστυχώς έχει διαστρεβλωθεί κάθε έννοια σε αυτόν τον τόπο και έτσι εάν κάποιος πει είμαι υπερήφανος γιατί είμαι Έλληνας, αμέσως θα τον δείξουν με τον δάχτυλο τα αναρχοκομμούνια, οι ανθέλληνες και οι δήθεν ανθρωπιστές! Πρόσφατα, ζήσαμε και το αποκορύφωμα της ξεφτίλας που επικρατεί σε αυτόν τον τόπο! Κλείσανε ολόκληρο το λιμάνι του Πειραιά για να διαμαρτυρηθούν δήθεν οι ψευτοδημοκράτες ανθέλληνες και ταλαιπώρησαν χιλιάδες κόσμου. Για να σας δώσω να καταλάβετε το μέγεθος της ταλαιπωρία που προκάλεσαν, όχι μόνο σε εμένα αλλά και σε χιλιάδες άλλους, για να διανύσω την απόσταση από το γήπεδο Καραϊσκάκη μέχρι την Ευριπίδου χρειάστηκα δύο ολόκληρες ώρες με το αυτοκίνητο. Ήμαρτον! Και ποιος ο λόγος; Μια διαμαρτυρία δήθεν, αλλά κανένας ξεφτίλες δεν διαμαρτυρήθηκε για τα θύματα στο Μάτι, για την εξαθλίωση του Έλληνα πολίτη από τα οικονομικά μέτρα των τελευταίων ετών και για τόσα άλλα δραματικά που συμβαίνουν σε αυτόν τον τόπο. Ελπίζω κάποια στιγμή ολόκληρος ο ελληνικός λαός να ξυπνήσει από τον λήθαργό του και να σηκώσει το ανάστημά του!
Μεθ' υπολήψεως
Γεωργιος Γ., Πλοιαρχος Α Ε.Ν.

Ξεπουλούν και την πολιτιστική κληρονομιά οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ: Στο υπερταμείο επιχειρούν να μεταβιβάσουν τα μνημεία μας!