Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Οι πληρωμένοι ένστολοι κρανοφόροι της ΕΛΑΣ μαζί με τους συναδέλφους τους τους παρακρατικούς επιτέθηκαν με όλο τους το μένος στους Έλληνες που διαμαρτυρήθηκαν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας από τους προδότες Τσίπρα και Κοτζιά. Οι υπάλληλοί μας (γιατί εμείς πληρώνουμε τους φόρους για να πληρώνονται τον μισθό τους), που φορούν το άστρο της Βεργίνας στο μπράτσο τους μας έπνιξαν στα χημικά για να μην διαδηλώσουμε για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Το συλλαλητήριο παρ' όλες τις μεθοδεύσεις της ανθελληνικής κυβέρνησης είχε επιτυχία εφόσον οι Έλληνες πατριώτες ήταν χιλιάδες σε σχέση με τους λιγοστούς αναρχοαριστερούς και κομμουνιστές που απόκλεισαν την μισή πόλη για χάρη τους. Δεν θα τους περάσει! Ζήτω η Ελλάς!


Δ.Ε.

Ο Τσίπρας κάλεσε από την ΔΕΘ τους συνταξιούχους να μην ανησυχούν για τις επικείμενες μειώσεις των συντάξεων τους γιατί όταν πεθάνουν δεν θα έχει σημασία! Πρώτη φορά αριστερά ήθελαν μετά τα λεφτά υπάρχουν. Πεθάνετε κύριοι να λύσουμε ένα πρόβλημα μας είπε ο κακομαθημένος ο αδούλευτος ο ανθέλληνας ο πολιτικάντης. Εμείς φταίμε που τον ψηφίσαμε αγανακτισμένοι από τα αίσχη του Σαμαρά. Δεν μας άρεσε η ωμή αλήθεια του Μιχαλολιάκου. καλά να πάθουμε, αλλά δεν έχει τρίτη φορά. Τα ψέμματα τέλειωσαν, δεν θα προδώσουμε ξανά την Ελλάδα με την ψήφο μας. Μόνο Χρυσή Αυγή από εδώ και πέρα για να δούμε μια άσπρη μέρα.

Νεκτάριος Λ.
Διάβαζα χθες στον κυριακάτικο τύπο σχετικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην πόλη της Θεσσαλονίκης ότι ήταν πρωτοφανούς αγριότητας και μεγέθους. Μάλλον θα ήμουν σε άλλη πόλη εγώ. Γιατί στο συλλαλητήριο που πήγα εγώ δεν είδα ούτε ένα καμένο αυτοκίνητο ή σπασμένη βιτρίνα και οι όποιες εντάσεις που προκλήθηκαν ξεκίνησαν από τους "αστυνομικούς" του Τσίπρα που μας αποκαλούσαν "βούλγαρους" και μας έπνιγαν αναίτια με εκατοντάδες δακρυγόνα για να μας υποχρεώσουν να φύγουμε. Ενοχλήσαμε τους συριζομούρηδες που βγήκαμε στους δρόμους να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα και έστειλαν τα κοπρόσκυλά τους να μας τρομοκρατήσουν. Μην κάνουν όρεξη, θα ξανά βγούμε στους δρόμους λίαν συντόμως μέχρι να πάρουν πίσω την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Είναι προδότες και όπως φέρονται έτσι θα τους φερθούμε. Καμία ανοχή στους δοσίλογους. Η Μακεδονία δεν είναι ελληνική, η Μακεδονία είναι Ελλάδα! Ζήτω η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων!

Ι.Τ.