Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

«Δημοκρατία»: Τρέχουν και δεν φτάνουν στην ΝΔ από τις διαρροές προς την Χρυσή Αυγή

Η οριστικοποίηση της ΝΔ σε ένα νεοφιλελεύθερο κομματικό μόρφωμα που συμπεριφέρεται όπως της προστάζουν οι «φιλελέφτ» και «πολιτικά ορθές» πυξίδες της διακυβέρνησης του κόμματος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πολύ περισσότερο δε η συνειδητοποίηση αυτού του γεγονότος από ένα μεγάλο τμήμα (πρώην πλέον) ψηφοφόρων της, οδηγεί σε τεράστιες και συνεχείς διαρροές προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Στην εφημερίδα «Δημοκρατία» δημοσιεύθηκε το εξής σχόλιο-είδηση σχετικά με την επίσημη συμμετοχή της ΝΔ στο περιβόητο «Athens Pride»: «Μη νομίζετε, όμως, ότι και η υψηλή αντιπροσωπία Νεοδημοκρατών υπό τον γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη, που πήγε μεσημέρι και στα περίπτερα των gayοργανώσεων, τη γλίτωσε. Κάθε άλλο. Μαθαίνω ότι και στο κόμμα έφτασαν διαμαρτυρίες του τύπου “στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία δεν στείλατε επίσημη αντιπροσωπία σε επίπεδο γραμματέα, αλλά στο Pride δεν το ξεχάσατε”. Τώρα την αμαρτία μου θα την πω: Δεν έχουν και άδικο. Στο τέλος θα τρέχουμε όλοι μαζί αν συνεχιστούν οι διαρροές στα δεξιά».
Όλη η ουσία, ή «όλα τα λεφτά», για να είμαστε στο πνεύμα της οικονομικής πτυχής του φιλελευθερισμού (δηλαδή του καπιταλισμού), βρίσκεται στα όσα αναγκάζεται να παραδεχθεί η εφημερίδα. Ότι δηλαδή, υπάρχουν «διαρροές στα δεξιά» της ΝΔ, οι οποίες θα αναγκάσουν το επιτελείο της ΝΔ να τρέχουν «όλοι μαζί». Το να υποτιμούν την νοημοσύνη ενός πολύ μεγάλου αριθμού πολιτών, που μέχρι πρότινος υποστήριζαν και ψήφιζαν την ΝΔ, με την φτηνή λογική «το μόνο που έχει σημασία είναι να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ», την στιγμή που η ΝΔ στα Εθνικά και Κοινωνικά θέματα συναγωνίζεται… επάξια την αριστερά στον εθνομηδενισμό και τον «δικαιωματισμό», είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος που θα το αντιληφθούν στις επόμενες εκλογές.
Τότε, που οι τεράστιες αυτές διαρροές θα ενσωματωθούν στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία είναι ολοφάνερο ότι ήδη εισπράττει πολιτικά την αγανάκτηση και την οργή αναρίθμητων ψηφοφόρων της ΝΔ για την μετατροπή του (πρώην) κόμματός τους σε συνοδοιπόρο του Jason Αντιγόνη και των υπολοίπων που δήλωναν «παρούσες» το περασμένο Σάββατο…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ