Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Η Χρυσή Αυγή στις εορταστικές εκδηλώσεις για την μάχη Κιλκίς-Λαχανά

Ενθουσιασμός για την στάση της Χρυσής Αυγής στο σκοπιανό - Έντονες διαμαρτυρίες κατά της ΝΔ για την μη δέσμευση ακύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών

Κλιμάκιο συναγωνιστών παρουσία του βουλευτή Κιλκίς Χρήστου Χατζησάββα παρευρέθη στην πόλη του Κιλκίς όπου με λαμπρότητα εορτάστηκε η 105η επέτειος απελευθέρωση της πόλης από τους Βουλγάρους στην μάχη Λαχανά 19-21 Ιουνίου 1913. Παρέλασαν μαθητικά τμήματα, πολιτιστικοί σύλλογοι και φυσικά η περιβόητη 71 Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία «ΠΟΝΤΟΣ» με τα ειδικά τμήματα άμεσης επέμβασης.

            
Ο κόσμος διατύπωσε με αγωνία στο κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου και στον βουλευτή τα αισθήματα αγανάκτησης που τον διακατέχουν απέναντι σε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ξεπουλούν το όνομα της Μακεδονίας μας. Επιπλέον, καταφέρθηκαν και ενάντια στους όψιμους "Μακεδονομάχους" της Νέας Δημοκρατίας που ενδόμυχα χαίρονται που η «καυτή πατάτα» του ξεπουλήματος του ονόματος έπεσε στα χέρια της «Πρώτης φοράς αριστερά».
Ο Ελληνικός Λαός δεν ξεχνά ότι η πραγματική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για το κρατίδιο των σκοπίων είναι σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία. Επίσης, οι πολίτες δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον αγώνα που δίνει η Χρυσή Αυγή σε όλες τις διαμαρτυρίες σε συλλαλητήρια εκτός βουλής, αλλά και σε ομιλίες μέσα στην βουλή και ψηφοφορίες.
Διαβάστε επίσης: Μάχη Κιλκίς - Λαχανά, 19 - 21 Ιουνίου 1913
Οι έντονες διαμαρτυρίες που ακούστηκαν ενάντια στην Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την στάση τους και στο θέμα του ονόματος της Μακεδονίας μας αλλά και στο θέμα των δύο κρατούμενων Ελλήνων στρατιωτικών, τις σίγασε η άμεση επέμβαση των είκοσι και πλέον αστυνομικών της φρουράς του προέδρου της ΝΔ Μητσοτάκη αλλά και του συνόλου σχεδόν της Αστυνομίας του νομού Κιλκίς που τον φρουρούσε.
Μάλιστα σε παρακείμενη καφετέρια στήθηκε ένα σκηνικό «λαϊκής αποδοχής» του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με κράτηση για 60 άτομα - τα οποία ήταν στελέχη της ΝΔ στο Κιλκίς- με τις οικογένειες τους για να παίξουν στα στημένα ρεπορτάζ των συστημικών ΜΜΕ.