Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Ο κομισάριος Κοντονής διέταξε έρευνα κατά εισαγγελέα που άσκησε κριτική στην δίωξη Μπαρμπαρούση

Κόκκινη χούντα στη Δικαιοσύνη: Ποινική και πειθαρχική έρευνα για αντιεισαγγελέα εφετών που άσκησε κριτική στην δίωξη εξπρές κατά Μπαρμπαρούση και στην συμφωνία με τους σκοπιανούς.

Ο συγκεκριμένος αντιεισαγγελέας εφετών που πλέον ελέγχεται πειθαρχικά και ποινικά με ανάρτηση του στο facebook έγραψε για την δίωξη που ασκήθηκε στον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση:
«Προκαλεί  εντύπωση η άσκηση ποινικής δίωξης εξπρές στον Μπαρμπαρούση… τελικά η δικαιοσύνη είναι πολλές φορές σε διατεταγμένη υπηρεσία… κρίμα για ένα θεσμό που δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητος όπως επιβάλλεται…»
Μάλιστα ο εισαγγελικός λειτουργός με άλλες του δημοσιεύσεις καταφέρθηκε κατά του Τσίπρα για την συμφωνία με τους σκοπιανούς.
Αποτέλεσμα των αναρτήσεων του εισαγγελικού λειτουργού ήταν η παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης του Σύριζα, Σταύρου Κοντονή ο οποίος παρήγγειλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης.
Βέβαια εκτός από την παραγγελία του κομισάριου Κοντονή για πειθαρχικό έλεγχο του εισαγγελικού λειτουργού, διατάχθηκε και έρευνα σε ποινικό επίπεδο.