Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Οι ξεφτιλισμένοι προδότες προσπαθούν να μας πείσουν ότι η άνευ όρων παραχώρηση της Μακεδονίας στους σκοπιανούς είναι "ιστορική συμφωνία" και δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Το λένε από τα χρεωκοπημένα κανάλια τους, τις κίτρινες φυλλάδες τους και από το βρωμόστομά τους. Λάθος κύριοι! Λογαριάζετε χωρίς τους ιδιοκτήτες!
Εσείς είστε απλά διαχειριστές, οι ιδιοκτήτες είμαστε εμείς και οι κληρονόμοι τα παιδιά μας. Καλύτερα να καεί η Ελλάδα από άκρη σε άκρη παρά να παραχωρήσουμε την ιστορία μας και τα κεκτημένα δυόμιση χιλιάδων ετών στον κάθε σκοπιανό! Οργή και μόνο οργή! Ο μόνος πολιτικός φορέας που εκφράζει αυτό που νιώθουμε είναι η Χρυσή Αυγή και από εδώ και στο εξής θα την στηρίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε! Όποιος ενοχλείται από αυτό, τα παράπονά του στον Κοτζιά και στο Τσίπρα. Ανοχή τέλος!

Μάριος Α.


Η Ελλάδα έχει χάσει άπειρους στρατιώτες στο πέρασμα των αιώνων για να παραμείνει ανεξάρτητη και ελεύθερη έναντι κάθε επίδοξου κατακτητή. Αυτοί οι στρατιώτες που χάθηκαν στα πεδία των μαχών ανά την επικράτεια δεν ήταν κάποιοι "άγνωστοι", Ήταν τα παιδιά του Έθνους. Ήταν οι πατεράδες των επόμενων γενεών. Δεν μπορεί ο κάθε ακαμάτης πολιτικός να χαρίζει στην κυριολεξία τι θυσίες ενός ολόκληρου Έθνους. Η Πατρίδα δεν έχει ιδιοκτήτη την εκάστοτε κυβέρνηση και τον οποιοδήποτε διεθνή οργανισμό. Οι Έλληνες επιβίωσαν μέσα στους αιώνες υψώνοντας τα πολεμικά λάβαρα και όχι λευκές πετσέτες. Ζήτω η Ελλάς. Ζήτω η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων!
Δημήτριος, Αθήνα


Είναι η πρώτη φορά που σας αποστέλλω επιστολή και είναι η πρώτη φορά που θα σας ψηφίσω στις επόμενες εκλογές. Δυστυχώς φταίμε όλοι εμείς που ψηφίζαμε τόσα χρόνια αυτούς τους προδότες. Από τους Μητσοτάκηδες με τους Σαμαράδες μέχρι τους Τσίπρες με τους Κοτζιάδες. "Λεφτά υπάρχουν" και "Θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ" επικρατούσαν στο "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" γιατί ο μέσος Έλληνας έβλεπε κοντόφθαλμα και ψήφιζε με βάση το οικονομικό "συμφέρον" του. Δυστυχώς ξεχάσαμε όλοι μας ότι για να έχουμε πορτοφόλι θα πρέπει πρώτα να έχουμε Πατρίδα και να μην είμαστε σκλάβοι. Μας το θύμισαν οι ξεδιάντροποι κυβερνήτες μας που χάρισαν με μια υπογραφή την Μακεδονία στους σκοπιανούς. Ντροπή μας και ξανά ντροπή μας. Πρέπει όλοι μας να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας για αυτή την κατάντια και να δράσουμε ανάλογα. Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας και ούτε μια ψήφος στους προδότες!
Κωνσταντίνα, 55 ετών