Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Θέλουν οι συριζαίοι να κρυφτούν και η χαρά δεν τους αφήνει. Θα κάνουν φιέστα στην Θεσσαλονίκη για να προπαγανδίσουν την προδοσία τους. Τους πήραν χαμπάρι όμως και έβγαλαν ανακοίνωση καλωσορίσματος οι οργανωμένοι οπαδοί και αυτοί έντρομοι άλλαξαν το σημείο και το μετέφεραν στην ΔΕΘ. Οι «λαοφιλείς αριστεροί» κρύβονται μέσα στα κοτέτσια μαζί με τους φίλους τους τους «ψεκασμένους» μην τυχόν και χρειαστεί να αντιμετωπίσουν την «αγάπη» του λαού.
Στις εκλογές όμως δεν θα μπορέσουν να κρυφτούν από την κάλπη και την οργή των Ελλήνων. Εκεί θα επιστρέψουν οι προδότες στις ρίζες τους (στην κυριολεξία).

Μ.Τ.


Η Αθήνα βουλιάζει από την εγκληματικότητα και η πολιτεία σφυρίζει κλέφτικα. Ποίος θα ενδιαφερθεί για μας, ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης που τους φυλάνε δυο ντουζίνες αστυνομικών και στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία; Έχει κινδυνέψει ποτέ κανένας από δαύτους για να καταλάβει τί εστί ανασφάλεια μέσα στην ίσια σου την  γειτονιά επειδή άνοιξαν τα σύνορα και μαζεύτηκε εδώ κάθε καρυδιάς καρύδι; Έχουν νιώσει ποτέ την απουσία και την αδιαφορία της αστυνομίας; Έχουν νιώσει ποτέ την μη εφαρμογή των νόμων και τις συνέπειες από την «αποσυμφόρηση» των φυλακών; Θα τα νιώσουν όλα αυτά μαζεμένα την νύχτα των εκλογών που θα βλέπουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής να γιγαντώνονται και θα κλαίγονται στα κανάλια και θα αναρωτιούνται «γιατί;».

Ιωάννα, συνταξιούχος, Αθήνα


Οι σκοπιανοτσολιάδες προδόταροι χαρακτηρίζουν "χιτλερικούς" και "ναζιστές" όσους πολίτες εκφράζουν την αντίθεσή τους για την προδοσία της Μακεδονίας. Αν πετούσαν τίποτα μολότοφ και έκαιγαν καμιά έγκυο γυναίκα σε καμιά τράπεζα ή σκότωναν κανέναν περαστικό με καμιά βόμβα θα ήταν «κοινωνικοί αγωνιστές». Δυστυχώς μας κυβερνούν οι χαμένοι του συμμοριτοπόλεμου και κάνουν τα πάντα 80 σχεδόν χρόνια μετά για να ξεχρεώσουν τα γραμμάτια των συμμοριτών παππούδων τους. Δεν θα τους περάσει όμως, είμαστε και εμείς εδώ, οι εγγονοί αυτών που τους πολέμησαν στο Βίτσι και στον Γράμμο και τους έχωσαν στην άμμο. Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας με όποιο κόστος! Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους προδότες και τα τσιράκια τους!

Η.Π.