Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Διάβασα ότι το BBC αναφερόμενο στην συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ άλλαξε το όνομα των Σκοπίων στον χάρτη και έβαλε το "Βόρεια Μακεδονία". Τι θα περίμενε κανείς από τα ανθελληνικά ΜΜΕ, κάτι καλύτερο; είτε ελληνικά είναι είτε ξένα είναι όλα τους το ίδιο ανθελληνικά και υπηρετούν τα ξένα συμφέροντα.
Μόνο η Χρυσή Αυγή, ακόμη και εδώ, είχε το θάρρος να τους πετάξει έξω από το γραφείο της, όταν πριν ακόμη υπογραφεί οποιαδήποτε συμφωνία η δημοσιογράφος του BBC ξεδιάντροπα αποκαλούσε τα Σκόπια ως "Μακεδονία". Μόνο Χρυσή Αυγή! Ποτέ δεν αισθανθήκαμε μεγαλύτερη υπερηφάνεια για ένα πολιτικό κόμμα. Συνεχίστε τον Αγώνα για την ελευθερία της Πατρίδας μας, είμαστε μαζί σας!
Σοφία, Καβάλα

Μεγάλη «επιτυχία» Τσίπρα-Καμμένου η νέα πολιτική της Ε.Ε.: Όλοι οι λαθρομετανάστες θα μένουν στην Ελλάδα!

Δεν ντρέπονται καθόλου στους ΑΝΕΛ και βγαίνουν στις τηλεοράσεις και μας λένε ότι δέχονται απειλές για τις ζωές τους. Εμείς, οι Έλληνες πολίτες κύριοι απειλούμαστε καθημερινά και δεν ξέρουμε τι ημέρα μας ξημερώνει με τις πολιτικές που εφαρμόζετε. Αυτή η κυβέρνηση είναι ευθεία απειλή κατά της ζωής των Ελλήνων. Τι να πρωτοπούμε; Για τα χαράτσια και για την υπεροφορολόγηση; Για την εισβολή στον κοινωνικό ιστό χιλιάδων λαθρομεταναστών που εγκληματούν και μαχαιρώνονται στο κέντρο μεγάλων πόλεων; Αυτά δεν είναι απειλές κύριοι κατά των ζωών μας; Είστε ξεφτίλες και τα παραμυθάκια σας δεν πιάνουν τόπο πια. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι.
Πέτρος Κ.

Ομολογία από την Σπυράκη: Θα προσπαθήσουμε να... βελτιώσουμε την συμφωνία του Τσίπρα με τα Σκόπια!

Ο Κοντονής νομίζει ότι ζει στην Σοβιετία του '40 και βλέπει παντού ναζί και φασίστες. Καλό θα ήταν κάποιος να του ξεκαθαρίσει δύο πράγματα. Το πρώτο είναι πως μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας δεν υπάρχει πολιτικός που δεν θα τρώει γιουχάρισμα στην καλύτερη των περιπτώσεων. Το δεύτερο πως αν την αντίδραση του κόσμου, δηλαδή την λαϊκή οργή απέναντι σε ένα σύστημα σάπιο την χαρακτηρίζουν ως φασιστική και ναζιστική και αυτό που ζούμε σήμερα είναι δημοκρατία, τότε ναι κύριοι η μεγαλύτερη πλειοψηφία των Ελλήνων είναι φασίστες και ναζί!
Τ.Π.

Διευθυντής Βήματος: Ήρθε η ώρα των Εθνικιστών και κανείς δεν μπορεί να το αποτρέψει αυτό!