Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Η Μακεδονία χαρίζεται στους σκοπιανούς. Τι δεν καταλαβαίνει ο κάθε ένας από εμάς και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα; Η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ χρεωκόπησαν την Ελλάδα ηθικά και οικονομικά και πουλάνε τα πάντα ακόμα και την Ιστορία μας.
Αυτοί οι άεργοι που δεν έχουν κολλήσει ένα ένσημο στην «ελεύθερη» τους αγορά χαρίζουν την κληρονομιά των παιδιών μας. Αυτοί που «πολεμούν» τον εθνικισμό υποκύπτουν στους ξένους εθνικισμούς και το βαφτίζουν «ανεκτικότητα». Η Ελλάδα έχει χρεωκοπήσει ηθικά και τώρα ήρθε η ώρα του λογαριασμού. Να μην μιλάνε λοιπόν αυτοί οι προδότες για την Χρυσή Αυγή, γιατί θα ανατείλει και θα τιμωρηθούν!
Κ. Π.

Χρυσή Αυγή: Να πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου! ΒΙΝΤΕΟ

Για άλλη μια φορά οι ανθέλληνες καθεστωτικοί με παράνομο τρόπο απέκλεισαν την Χρυσή Αυγή για να μην ακουστεί η αλήθεια. Οι "παντοδύναμοι" πολιτικάντηδες φοβούνται μην τυχόν και πάρει χαμπάρι κανένας κακόμοιρος τι παιχνίδι παίζεται πίσω από την πλάτη του και φιμώνουν ένα ολόκληρο κοινοβουλευτικό κόμμα. Του πήραν την περιουσία, του πήραν το μέλλον και τώρα του παίρνουν και την Ιστορία του και φοβούνται μην τυχόν κανείς αντιδράσει. Είναι εκτός τόπου και εκτός πραγματικότητας αν νομίζουν ότι θα παραδώσουν την Ιστορία μας στους σκοπιανούς και δεν θα κουνηθεί φύλλο. Οι εαμοβούλγαροι ηττήθηκαν το '49, θα ηττηθούν και τώρα. Ψηλά τις Σημαίες.
Μάριος Ο.

Το Brookings χαιρετίζει τον θρίαμβο της “υπομονετικής διπλωματίας” και την προδοσία της Μακεδονίας

Καμμία παραχώρηση στους σκοπιανούς. Καμμία υποχώρηση στο σκοπιανό. Ένας πολιτισμός που υπάρχει πάνω από 2500 χρόνια σκύβει το κεφάλι και χαρίζεται σε ένα έθνος σούπα που αποτελείται από ρομά, βούλγαρους, σλάβους και αλβανούς. Μιλάνε οι πολιτικάντηδες για "μειονότητες", αλλά δεν δίνουν καμμία σημασία στις Ελληνικές μειονότητες που καταπιέζονται μεν αλλά προστατεύονται δε από τις διεθνής συνθήκες. Υποκρισία και ψευτοδημοκρατία από τους δικαιωματάκηδες των διεφθαρμένων και των λαθρομεταναστών. Κατά τα άλλα το πρόβλημα της Ελληνικής κοινωνίας είναι η Χρυσή Αυγή. Λάθος κύριοι, το πρόβλημα είναι οι πολιτικάντηδες και η Χρυσή Αυγή είναι η θεραπεία. Ζήτω ο Αρχηγός!
Γιώργος Π.

ΕΛΑΜ: Μετά την Μακεδονία, σειρά πήρε και η Κύπρος...