Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Τη στιγμή που στους Έλληνες αυξάνουν τον ΕΝΦΙΑ με αποτέλεσμα να μη μπορούν να κρατήσουν τα σπίτια που με κόπο απέκτησαν, στους λαθρομετανάστες τα δίνουν δωρεάν. Στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας έχει ήδη ξεκινήσει πρόγραμμα επιδοτούμενο από Ευρώπη όπου δίνουν τα σπίτια στους λαθρομετανάστες.
Το ελέγχει πρώτα επιτροπή και ζητάνε να είναι επιπλωμένο, από 60 ως 90 τετραγωνικά και σε καλή κατάσταση. Όχι μόνο τους τα παρέχουν τσάμπα όταν σε μας τους Έλληνες τα παίρνουν με εγκληματικούς νόμους, αλλά τα θέλουν και καλοφτιαγμένα μην τυχόν και δεν βολευτούν οι λαθρομετανάστες. Αιδώς Αργείοι!

Βασίλης, Νέος Κόσμος

Ε. Καρακώστας: «Σύριζα-ΑΝΕΛ, αφού δεν σέβεστε τη θέληση του Ελληνικού Λαού, ήρθε η ώρα να τη φοβηθείτε»! ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα το σύνθημα που πρέπει να περάσει είναι: Έλληνες γρηγορείτε! Η αριστερά ή μάλλον αυτό το διεστραμμένο μείγμα ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ κατάφερε να διαλύσει οικονομικά -παραγωγικά μα και ηθικά την πατρίδα μας. Αφού ξεπούλησαν τα πάντα, τώρα μας παρουσιάζουν και,τους πάσης φύσεως διεστραμμένους σαν παράδειγμα προς μίμηση στην θρυμματισμένη κοινωνία μας. Ακόμη και την εικόνα του Αγίου Νικολάου ξεφτίλισε ένας κίναιδος στην παρέλαση της ντροπής. Αγαπητέ κ. Μιχαλολιάκο κρατάτε γερά. Η Ελλάς σας χρειάζεται, απέναντι μας είναι οι τούρκοι, οι σλαβορομά, οι αλβανοί και οι πρόδοτες αυτοί είναι έτοιμα να παραδώσουν την Μεγάλη Ελλάδα. ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ! Να γιατί συμπορεύομαι με την Χρυσή Αυγή. Καλό Αγώνα!
Με εκτίμηση, Γ. Π.

Φώφη και Θεοδωράκης θα κάνουν το... ρεπό του Καμμένου στην προδοσία της Μακεδονίας

Αίσχος και ντροπή! Προδότες με Π κεφαλαίο. Να ακούς Έλληνες να λένε "Βόρεια Μακεδονία" ένα ψευτοκρατίδιο. Πόσο πιο τραγικό, πόσο πιο ξεδιάντροποι. Έδωσαν υπόσταση σε ένα κρατίδιο που δεν είχε ούτε εθνική υπόσταση ούτε ομοιογένεια ούτε ιστορία. Φτιάχνουν τις συνθήκες για να μας έρθουν μετά από δέκα χρόνια οι σκοπιανοί και να μας ζητάνε την Θεσσαλονίκη. Ο ΠτΔ αντί να παραιτηθεί και να τους κόψει το βήχα και να πέσει η κυβέρνηση, αυτός στρογγυλοκάθεται στην καρέκλα του. Ας τα βλέπει ο λαός και ας τους φερθεί ανάλογα, όσο τους ανεχόμαστε τόσο θα μας ξεφτιλίζουν σαν Έθνος και σαν λαό.
Κ.Σ.
Λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι κακοποιούν γυναίκες σε “hot spot” - Ούτε λέξη από τους «δικαιωματάκηδες»