Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Βγήκε ο Καμμένος μακιγιαρισμένος για να μας πει ότι ναι μεν η καρέκλα είναι γλυκιά, άλλα δεν θα ψηφίσει καμία λύση με τον όρο "Μακεδονία". «Πατριώτης» εκ του ασφαλούς αφού όλοι οι λοιποί προδότες θα στηρίξουν μια ανάλογη λύση. Γι' αυτό και φοβούνται την Χρυσή Αυγή, γιατί είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να τους ξεμπροστιάσει και να τους τιμωρήσει.
Οι μακιγιαρισμένοι Καμμένοι και οι ευρώΝΔούλοι δεν μπορούν πλέον να εγκλωβίζουν τους Έλληνες με τα ανούσια τσιτάτα τους και τις ανακοινώνεις τους. Οι Έλληνες ξυπνούν και τους γυρνάνε την πλάτη! Η Χρυσή Αυγή είναι το αύριο που έρχεται και αυτοί το χθες που θα μπει στην φυλακή για εσχάτη προδοσία!

Λ.Τ.

Νέο μνημόνιο προ των πυλών από την «Πρώτη φορά αριστερά»

Ο Μητσοτάκης σαν πιστό σκυλί των αμερικανοσιωνιστών πήγε μετά την λέσχη Μπίλντερμπεργκ στην Αμερικανοεβραϊκη Ένωση για να πάρει την ευλογία των σοφών της Σιών για να εκτελέσει το έργο τους. Στα βήματα του Σαμαρά λοιπόν και ο Κούλης, αφού δεσμεύτηκε να πολεμήσει τον Εθνικισμό. Επειδή έκαναν ότι ήθελαν πριν κάτι χρόνια και δεν έδιναν λογαριασμό σε κανέναν νομίζουν ότι έτσι μπορούν να κάνουν και σήμερα, αλλά είναι γελασμένοι. Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι εδώ δυνατοί και έτοιμοι για όλα. Κανένας συμβιβασμός και καμμιά υποχώρηση για τα Εθνικά δίκαια της Πατρίδας μας με όποιο κόστος.
Μανώλης Κ., Αθήνα

Στα χνάρια του Σαμαρά ο Μητσοτάκης: Υποσχέθηκε στην AJC πάταξη του Εθνικισμού, της ξενοφοβίας και του ρατσισμού

Αποχώρησαν οι μπολσεβίκοι από το θωρηκτό Αβέρωφ, επειδή είδαν βουλευτή της Χρυσής Αυγής σε επίσημη εκδήλωση του Πολεμικού μας Ναυτικού και αυτό είναι είδηση. Αυτό δεν έκαναν οι κομμουνιστές το 1922; Αυτό δεν έκαναν το 1940; Αυτό δεν έκαναν το 1974; Αποχώρησαν από τις πολεμικές επιχειρήσεις με τον Α ή Β τρόπο και όπου μπόρεσαν τις υπονόμευσαν. Αυτοί ήταν, αυτοί είναι και αυτοί θα είναι, προδότες και ανθέλληνες. Καμμία έκπληξη. Περνάνε όμως τα χρόνια και το μαγαζί του ΚΚΕ γερνάει επικίνδυνα, όπως πάνε σε μια δεκαετία δεν θα ξεπερνούν το 2% και σιγά σιγά θα πάνε εκεί που ανήκουν, στα σκουπίδια της Ιστορίας.
Μ.Ε.

Λύσσαξαν οι μπολσεβίκοι του ΚΚ€ από την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Θωρηκτό Αβέρωφ