Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018


Αγαπητά μου παιδιά σας εύχομαι ότι καλύτερο για τον δίκαιο αγώνα που κάνετε. Διανύω πλέον την έβδομη δεκαετία της ζωής μου και νιώθω την ανάγκη να σας ζητήσω συγγνώμη, γιατί εμείς οι παλαιοί δεν καταφέραμε να σας παραδώσουμε μια Ελλάδα δυνατή και ακμαία. Δυστυχώς φταίμε εμείς που με την ψήφο μας τόσα χρόνια δίναμε άφεση αμαρτιών στους κλέφτες και προδότες πολιτικούς.Από τον Καραμανλή με το "η Κύπρος κείται μακράν", τον Παπανδρέου με το "Τσοβόλα δώστα όλα" μέχρι τον Σημίτη, τον ΓΑΠ και τους λοιπούς. Εμείς φταίμε που τους αφήσαμε να μας κλέβουν και να μας προδίδουν. Εμείς φταίμε που θεωρήσαμε δικαίωμά μας να μπούμε στο Δημόσιο, φιλώντας τις κατουρημένες ποδιές τους. Εμείς φταίμε που αφήσαμε την Παιδεία και τον Πολιτισμό στα χέρια τους. Εμείς φταίμε που τα εγγόνια μας κοιτούν μπροστά τους και δεν έχουν μέλλον. Συγγνώμη για όλα αυτά και να έχετε την ευχή μου για να πάρετε πίσω την Ελλάδα, να τιμωρήσετε τους ενόχους και να δώσετε στα εγγόνια μας ένα λαμπρό μέλλον. (Το κείμενο αυτό σας το απέστειλλε ηλεκτρονικά η εγγονή μου 16 ετών, η οποία με ρώτησε την γνώμη μου για την Χρυσή Αυγή διότι όπως μου ανακοίνωσε σας στηρίζει).

Μαρία Χ. (και Μαρία Χ. η νεότερη)

Οι τελευταίες εξελίξεις της προδοσίας: Προς “Severna Makedonja” η συμφωνία για το όνομα του ψευδοκράτους των σφετεριστών

H Χρυσή Αυγή τίμησε την Άλωση της Πόλης των Πόλεων όπως κάθε χρόνο κάνει.  εργάσιμη μέρα, η ώρα και ο τόπος δεν στάθηκαν εμπόδιο στην ματαίωση της τελετής μνήμης και τιμής. Ό λόγος του Αρχηγού Νικολάου Μιχαλολιάκου πύρινος και Εθνικός. Κυριολεκτικά είναι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που γνωρίζει την ιστορία μας. Ώρες θα μπορούσαμε να τον ακούμε. Οι υπόλοιποι Έλληνες πολιτικοί ξέρουν μόνο να παραγράφουν και να παραχαράζουν την Ελληνική ιστορία, όπως τώρα με το ξεπούλημα της Μακεδονίας από τους προδότες Τσίπρα, Καμμένο. Δεκάδες τουρίστες φωτογράφιζαν την συγκέντρωση με τις Ελληνικές σημαίες και τους Μαίανδρους. Το μύνημα εστάλη στο εξωτερικό. Ή Ευρώπη των Εθνών έχει υπόσταση στην Ελλάδα χάρη στην Χρυσή Αυγή και του Εθνικού ηγέτη αρχηγού της. Οι επόμενες εκλογές θα αναδείξουν σε μεγάλο νικητή την Χρυσή Αυγή. Ζήτω η Νίκη.
Γιάννης Κ.Π. Αθήνα

Συγχαρητήρια από τους αμερικανοσιωνιστές για την δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής δέχτηκε το καθεστώς των ανθελλήνων

Δεν πάει άλλο εδώ στην Θράκη. Οι τουρκαλάδες έχουν αποθρασυνθεί, οι ψευτομουφτήδες υπαλλήλοι τους τα ίδια, τα κομματόσκυλα τους επίσης. Δεν πάει άλλο. Κάτι πρέπει να γίνει. Δεν μπορεί το Ελληνικό κράτος να μας αφήνει απροστάτευτους στα ανθελληνικά σχέδια της τουρκίας και των πρακτόρων της. Μόνο η Χρυσή Αυγή προς τιμήν της ενδιαφέρεται για τον ευλογημένο τούτο τόπο και αφουγκραζεται τα προβλήματά μας δίνοντας λύσεις όπου μπορεί. Η Ελλάδα ανήκει σε εμάς, στις οικογένειές μας που έχουν χύσει αίμα στους Βαλκανικούς Πολέμους και στην Μικρά Ασία για να έρχονται αυτοί και να αλωνίζουν με τις ευλογίες των αστράτευτων πολιτικάντηδων. Χρυσή Αυγή να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω αδέρφια!
Κώστας, Κομοτηνή

Σήμερα η τουρκική πρόκληση στην Θράκη μας: Περιοδεία του κεμαλιστή υποψήφιου με τις ευλογίες Σύριζα-Ανέλ