Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Κόκκινη τρομοκρατία με σφραγίδα “ΣΥΡΙΖΑ” - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Πλήρης πολιτική κάλυψη στην εγκληματική επίθεση των αναρχοκομμουνιστών στο Πέραμα
Οι γνωστοί παρακρατικοί του ΣΥΡΙΖΑ, της ομάδος ΟΡΜΑ, η οποία μονίμως οργανώνει αντισυγκεντρώσεις κατά των συγκεντρώσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με την πλήρη κάλυψη της αστυνομίας, πραγματοποίησε επίθεση κατά του γραφείου του Σωματείου Εργαζομένων “Άγιος Νικολαος”, στο Πέραμα.
Περισσότερα από τριάντα άτομα με κράνη και ρόπαλα και ρίχνοντας πέτρες επιτέθηκαν στο γραφείο και το αποτέλεσμα ήταν όταν τα μέλη του “Αγίου Νικολάου” πήγαν στο αστυνομικό τμήμα να καταθέσουν μήνυση, να καταθέσουν και αυτοί μήνυση και να γίνουν συλλήψεις και προς τις δύο κατευθύνσεις.
Οι επαγγελματίες “αντιφασίστες” του ΟΡΜΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ είχαν το θράσος να εμφανίζονται ως θύματα επιθέσεως και γιατί να μη το έχουν, αφού όλο το ποδηγετούμενο από τους μπολσεβίκους κύκλωμα των ΜΜΕ παρουσίασε κατ’ αυτόν τον στρεβλό τρόπο τα γεγονότα!
Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι η επίθεση αυτή με συνθήματα και πανό του τύπου “Κρεμάλα στους φασίστες”, είχε την πλήρη πολιτική κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ και για όποιον αμφιβάλει διαβάστε τα παρακάτω: “Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση χρυσαυγιτών στο Πέραμα: Η εγκληματική επίθεση τραμπούκων της Χρυσής Αυγής, στο Πέραμα, κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής παρέμβασης, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά νεοναζιστικών επιθέσεων στην περιοχή, και συνέβη μόλις λίγες μέρες μετά από την τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων και βιαιοπραγίες εναντίον του Η. Κασιδιάρη. Το δηλητήριο του φασισμού και του ρατσισμού δεν έχει θέση ούτε στο Πέραμα, ούτε πουθενά. Ο αγώνας για την αναχαίτιση του νεοναζισμού και της φασιστικής, εγκληματικής δράσης των δολοφόνων της Χ.Α. πρέπει να είναι καθημερινός και διαρκής.”
Υπόθεση Λάμπρου - Πανούση
Βαθιές οι ρίζες των σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ με την αριστερή τρομοκρατία σε όλη της την κλίμακα, είτε αυτή αφορά επιθέσεις κατά γραφείων, είτε ακόμη και δολοφονίες και υποθέσεις τρομοκρατίας. Χαρακτηριστικό της καλύψεως της κρατικής στους κόκκινους εγκληματίες είναι ότι στην επίθεση που έγινε με λοστούς και σφυριά κατά των γραφείων μας στη Λεωφόρο Μεσογείων, η αστυνομία, η οποία ειδοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή, ήλθε μετά από μισή ώρα! Σημειωτέον ότι απέναντι ακριβώς από τα γραφεία μας είναι κέντρο σταθμεύσεως της ομάδος ΔΙΑΣ! Όμως, δεν ήλθε κανένας από εκεί, αλλά ειδοποίησαν την ΟΠΚΕ Κηφισιάς! Εάν αυτό δεν είναι συγκάλυψη, τότε τι είναι; Ας έλθουμε όμως τώρα σε μία υπόθεση η οποία υπό άλλας συνθήκας θα είχε ρίξει την κυβέρνηση.
Στον διάλογο του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Λάμπρου με φυλακισμένο στέλεχος αριστερής τρομοκρατικής οργανώσεως, ο οποίος δημοσιεύθηκε στον Τύπο και είχε ως εξής:
  • “Μέλος Πυρήνων: «Μας εξαπατήσατε, είστε ψεύτες, δεν μπήκε τίποτα στον νόμο»
  • Κομματικό στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: «ο Πανούσης το μπλόκαρε και προσπαθούμε να τον διώξουμε. Θα τα δούμε όλα. Θα τα δούμε νομοθετικά: Σάββα Ξηρό, DNA, αποφυλακίσεις, όλα».
  • Μέλος Πυρήνων: «Τίποτα δεν κάνατε».
  • Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είμαστε μόνο εμείς. Υπάρχει και ο «υπερυπουργός», και αυτός δεν είναι δικός μας».
  • Μέλος Πυρήνων: «Καλά κάναμε που του είχαμε βάλει βόμβα...»
Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως Πανούση, πράγματι τον έδιωξαν… Ποιος έχει λοιπόν το επάνω χέρι στον ΣΥΡΙΖΑ;
ΣΥΡΙΖΑ και τρομοκρατία: Μάρτυρας υπερασπίσεως στην δίκη του "ΕΛΑ" η Χριστοδουλοπούλου
Ο Παναγιώτης Λάμπρου, που είναι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που μιλούσε με τους τρομοκράτες στην φυλακή, και δήλωνε ότι θα διώξουν τον Πανούση, έχει ακόμα ηγετική θέση στον ΣΥΡΙΖΑ, στο τμήμα δικαιωμάτων και ήταν μάρτυρας υπερασπίσεως στην δίκη της 17 Νοέμβρη. Φυσικά και δεν είναι το μόνο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατέθεσε σαν μάρτυρας υπερασπίσεως σε δίκη τρομοκρατών.
Ο Γιαννόπουλος του γνωστού Δικτύου κατέθεσε επίσης σαν μάρτυρας υπερασπίσεως στην δίκη της “17Ν”, δηλώνοντας ότι ήσαν αγωνιστές με ευγενή κίνητρα! Η Μάνια Μπαρσέφσκι άλλο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε και αυτή στη δίκη της “17Ν” και με φανατισμό υποστήριξε την θέση ότι είναι “δίκη φρονημάτων”. Το ίδιο και ο Δημήτρης Μπελαντής, που ανήκει στην αριστερή πλατφόρμα, μέλος και αυτός της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Σαρρής, Καρίμαλης και Καρακώστας.
Υπάρχουν ακόμη και αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι δεν ήσαν μάρτυρες, αλλά ανακρίθηκαν σαν ύποπτοι για τρομοκρατία… Τέλος, η γνωστή προστάτης των λαθρομεταναστών, Χριστοδουλοπούλου, η οποία προκλητικά είχε δηλώσει ότι “λιάζονται στις πλατείες” ήταν υπερασπίστρια κατηγορουμένων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση “ΕΛΑ”, η οποία θεωρείται και ήταν η μητέρα οργάνωση όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων και η οποία ως γνωστόν έπεσε στα πολύ μαλακά.
Η Χριστοδουλοπούλου, η οποία σε πρόσφατη ομιλία της στη Βουλή, σε μία ωμή παρέμβαση στην Δικαιοσύνη ζήτησε την καταδίκη των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το ερώτημα που τίθεται μετά από όλα αυτά, τα οποία ασφαλώς και είναι γνωστά στις υπηρεσίες ασφαλείας, όχι μόνον της χώρας μας, αλλά και των ΗΠΑ, είναι γιατί τυγχάνει τόσο υψηλής προστασίας από τον ξένο παράγοντα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ;
Μα για τον απλούστατο λόγο ότι οι εξωμότες είναι οι πλέον χρήσιμοι συνεργάτες... και επίσης το γεγονός ότι οι αριστεροί έκαναν πάντοτε καλύτερα από όλους τους άλλους την βρώμικη δουλειά! 
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή