Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Ποιους ενοχλεί η Σημαία;

Άρθρο του "Μυρμιδόνα" στην "Εμπρός". Διαβάστε το νέο άρθρο του "Μυρμιδόνα" στην "Εμπρός" που κυκλοφορεί

Η τελευταία παρενόχληση των τούρκων στο Αιγαίο, αυτή η ιστορία με την Ελληνική Σημαία, κι αν την κατέβασαν ή όχι κλπ, αποδεικνύεται να είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Οι αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου, κούνησαν το καπάκι κι είδαμε ότι μέσα το βαρέλι, περιέχει όλων των λογιών τα φίδια…

Το γεγονός: αναρτήθηκε Σημαία εντός της Ελληνικής επικράτειας. Οι τούρκοι προκλητικά απαιτούν να κατέβει. Η κυβέρνηση δηλώνει ούτε λίγο ούτε πολύ πως μας ντροπιάζουν και μας ενοχλούν τέτοιες ενέργειες. Δια στόματος δε του Καμμένου λέει: «να σηκώνουν Σημαίες όποιοι μπορούν να τις υπερασπισθούν». Μετά από αυτή την δήλωση, τα λεξικά αναπροσαρμόζουν τα λήμματά τους σχετικά με τον όρο «βλαξ» και τα πολιτικά λεξικά σχετικά με τον όρο «αξιοπιστία».
Μα αν δεν μπορείς ως ΥΠΕΘΑ να υπερασπιστείς τις Σημαίες εντός Ελληνικού εδάφους, τι να σε κάνουμε βρε υπούργε;!; Ποτέ στο παρελθόν κάποιος τόσο λίγος, δεν προσέβαλλε τόσο πολύ, το Ελληνικό κράτος και τις Ένοπλες Δυνάμεις και την ίδια στιγμή να νομίζει ότι είπε κι εξυπνάδα!!!
Όμως δεν είναι μόνο η κυβέρνηση, αυτό θα ήταν σχετικά αναμενόμενο. Όλη η αντιπολίτευση (εκτός βεβαίως της Χρυσής Αυγής) έχει περίπου την ίδια άποψη. Η ΝΔ δηλώνει επίσης αντίθετη, στο να σηκώνονται Σημαίες και προσθέτει και την παράμετρο ότι «έτσι δεν ασκείται εξωτερική πολιτική». Από κοντά και το ΠαΣοκ και οι υπόλοιποι των μικρών κομμάτων. Από πότε είναι εξωτερική πολιτική να υψώνεις την Σημαία σου στα εδάφη σου; Μήπως είναι εξωτερική πολιτική ακριβώς το αντίθετο; Δηλαδή όταν δεν σηκώνεις την Σημαία σου, στα εδάφη σου;
Καταλαβαίνετε πού έχουν φτάσει το κράτος; Από τους ξένους που στέλνουν νομοσχέδια γραμμένα στα Αγγλικά, από την προσημείωση όλου του Εθνικού πλούτου στους τοκογλύφους, φτάσαμε στο «μην σηκώνετε Σημαίες»!!! Η μυστική ατζέντα, αυτή με την οποία έχετε συμφωνήσει στο μοίρασμα του Αιγαίου, είναι πλέον ολοφάνερη. Είστε όλοι μαζί, συντονισμένοι σε μιαν ακραία απαξιωτική και καταδικαστική για την Ελλάδα πολιτική.
Απέναντί σας, μόνον η Χρυσή Αυγή και ο Λαός. Γιατί να είστε σίγουροι ότι δεν πείθετε κανέναν Έλληνα ότι είναι προς όφελός του να μην σηκώνει την Σημαία του. Η Χρυσή Αυγή πιστή στο χρέος της, θα συνεχίσει να ασκεί Εθνική Αντιπολίτευση, μέχρι την Νίκη. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!!!
Nομοσχέδιο Χρυσής Αυγής για την ανάρτηση της Σημαίας: Υψώστε περήφανα την Ελληνική Σημαία παντού!