Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Χασισογλέντι στο Σύνταγμα γιατί οι συριζομούρηδες εκτός από ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες είναι "ιδεολόγοι" και θέλουν να επιβάλλουν την κομμουνιστική ψώρα που έχουν μέσα στο κεφάλι τους. Απάτριδες, άθεοι, μαστούρηδες και απολίτιστοι, αυτό είναι το όραμά τους για τους Έλληνες του 2018. Ανοιχτά σύνορα, ανοιχτά χοτ-σποτ, ανοιχτές οικογένειες (και όχι μόνο).
Τα "αριστερά" ιδεοληπτικά ανδρείκελα που πριν κάτι χρόνια έκαιγαν και λεηλατούσαν τις πόλεις μας και έκαιγαν ζωντανούς εργαζόμενους τώρα μας κυβερνούν. Οι κλέφτες και οι απατεώνες μαζί με τους αναρχοσυμμορίτες ζουν, βασιλεύουν και πνίγουν οτιδήποτε αγνό και Ελληνικό, αυτό όμως δεν θα συνεχίσει για πολύ. Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει και θα καθαρίσει όλη αυτή την σαβούρα από την πολιτική και κοινωνική ζωή των Ελλήνων. Ζήτω η Ελλάς!
Μάριος Α, Αθήνα


Άλλη μια τυφλή επίθεση έλαβε χώρα στην Χάγη από ισλαμιστή τρομοκράτη που φώναζε αλλά ακμπάρ σε μπαρ που κατανάλωναν αλκοόλ οι άπιστοι χριστιανοί. Βρισκόμαστε σε πόλεμο και είμαστε άοπλοι στο έλεος των αγρίων που έχουν εισέλθει παράνομα και έχουν καταλάβει τις πόλεις μας. Η Ευρώπη ανίκανη να σταθεί στο ύψος τον περιστάσεων αργοπεθαίνει στο όνομα του "πολυπολιτισμού" και της "ανεκτικότητας". Οι πολυεθνικές πουλούν όπλα και συντηρούν τους πολέμους και οι πολίτες σφάζονται από τους κακομοιραίους και τους τυχοδιώκτες που έρχονται εδώ και εκδικούνται τους γηγενείς πληθυσμούς για την δυστυχία τους. Δεν πάει άλλο και όσοι αναρωτιούνται γιατί έχουν άνοδο τα ακραία εθνικιστικά Κινήματα αν την Ευρώπη ας αναλογιστούν τί πραγματικά είναι ακραίο και παράλογο. Χρυσή Αυγή η μόνη λύση - Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!
Κ. Λ.


Σαν σήμερα 5/5/2010 οι αναρχοσυμμορίτες έκαψαν ζωντανούς τρεις ανθρώπους από τους οποίους η μία ήταν έγκυος. Καμμία φυλάκιση και κανένας ένοχος σύμφωνα με το ελλαδικό παρακράτος πέραν του εργοδότη τους. Προφανώς και ήταν αυτοανάφλεξη σύμφωνα με τους "δημοκράτες" που καλύπτουν τους παρακρατικούς αναρχοσυμμορίτες. Οκτώ χρόνια μετά οι δολοφόνοι εμπρηστές ελεύθεροι! Δυο μέτρα και δυο σταθμά σε αυτή την παρακμάζουσα τοξική κοινωνία και μόνιμα αδικημένοι οι οικογενειάρχες Έλληνες. Μέχρι εδώ όμως γιατί πλέον δεν είμαστε μόνοι και μαζί με την Χρυσή Αυγή θα βάλουμε ένα τέλος σε όλους αυτούς. Συνεχίστε έτσι παιδιά!
Νίκος Λ.