Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Άδωνις στη «γραμμή» Σαμαρά: Φυσικά και θα συγκυβερνήσουμε με το κλεφτοΠαΣόκ - Το θέλει κι ο Μητσοτάκης!

Προ ολίγων ημερών η αρθρογραφία Σαμαρά προκάλεσε τριγμούς στη Νέα Δημοκρατία, αφού ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ έσπασε την «ομερτά» για τα σχέδια της ΝΔ να συγκυβερνήσει με το ΠαΣοΚ, θέτοντας εν αμφιβόλω την παρατεταμένη συσπείρωση των ψηφοφόρων που επιδιώκει ο Μητσοτάκης.

Το θέμα «συγκυβέρνηση με το ΠαΣοΚ» παρότι είναι μονόδρομος για τη Νέα Δημοκρατία αποτελεί θέμα «ταμπού» για τους ψηφοφόρους της και έτσι μόνιμα η ΝΔ φροντίζει να αποκλείει την προοπτική συνεργασίας προεκλογικά και εν τέλει συγκυβερνά με το ΠαΣοΚ κανονικότατα.
Θυμίζουμε ότι την ίδια τακτική είχε ακολουθήσει και ο Σαμαράς προεκλογικά, αρνούμενος κατηγορηματικά την συνεργασία που εν τέλει πραγματοποίησε μετεκλογικά.
Αυτούς τους τριγμούς που προαναφέραμε, έσπευσε να τους κάνει χειρότερους ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, με σχετικές δηλώσεις του, στις οποίες τόνισε πολλάκις ότι και ο Μητσοτάκης συμφωνεί με την προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας με το ΠαΣοΚ.
Συγκεκριμένα, είπε: «Διαβάζω το άρθρο Σαμαρά, το ξαναδιαβάζω, το διαβάζω τρίτη φορά. Πού υπήρχε διαφωνία Σαμαρά- Μητσοτάκη; Απολύτως πουθενά. Υπήρχε η γενική άποψη ότι το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί έναν στρατηγικό μας εταίρο για να αλλάξουμε τη χώρα και αυτό φυσικά δεν είναι σε διάσταση απόψεων με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος -υπενθυμίζω- ότι ο ίδιος πήγε και μίλησε και είπε το ίδιο πράγμα μέσα στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής προ τριών εβδομάδων. Βεβαίως το Κίνημα Αλλαγής είναι στρατηγικός εταίρος για την αλλαγή της χώρας και τη δημιουργία μιας ευρωπαϊκής Ελλάδας, ασφαλώς και είναι. Δεν ήμασταν με αυτό το κόμμα σε συγκυβέρνηση το 2012 – 2014;»
Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει διαγραφή Σαμαρά, ούτε απομάκρυνση Γεωργιάδη από την θέση του αντιπροέδρου. Συνεπώς, νεοδημοκράτες, ψηφίστε ΝΔ για να σας κυβερνήσει το ΠαΣοΚ!