Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Τρέχοντας έφυγε ο Βενιζέλος στις καταγγελίες Λαγού για τα οικονομικά σκάνδαλα όλων των κομμάτων! ΒΙΝΤΕΟ

   
 

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός κατακεραύνωσε στην Ολομέλεια της Βουλής τους κλέφτες και προδότες πολιτικάντηδες που υποκριτικά παριστάνουν τους άμεμπτους.
Αρχικά, αναφέρθηκε με στοιχεία στον Βενιζέλο που ήταν πριν από αυτόν στον βήμα της Βουλής και τον έτρεψε στην κυριολεξία σε άτακτη φυγή.
Υπενθύμισε την εμπλοκή του στην εξαφάνιση της έρευνας από ορκωτούς λογιστές για τις οικονομικές ατασθαλίες στο ΠΑΣΟΚ.

Επιπλέον, σημείωσε τι είχε συμβεί το 2005 στην υπόθεση με του σκανδάλου με τα εξοπλιστικά, όπου τότε ο Παπαντωνίου και ο Βενιζέλος ευχαριστούσαν τους "συναδέλφους" του από το ΚΚΕ και τον Συνασπισμό που τους αθώωναν!
Ο Συναγωνιστής Λαγός τόνισε πως η πρόταση της ΝΔ για προκαταρκτική επιτροπή για τους υπουργούς Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ βασίζεται σε ανώνυμες καταγγελίες, υπογραμμίζοντας πως είναι οι ίδιοι που κατέκριναν τους ανώνυμους μάρτυρες στην υπόθεση Novartis.
Ακόμη, κατέδειξε την υποκρισία της ΝΔ που διατείνονταν να έρθουν όλα στο φως και στην επιτροπή για την υπόθεση Novartis ο Μάκης Βορίδης πρότεινε αυτή να είναι μυστική και να μην δημοσιοποιηθεί τίποτα, μια πρόταση στην οποία συμφώνησε και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Γιάννης Λαγός ζήτησε να συμφωνήσουν και οι 300 Βουλευτές στην πάγια πρόταση της Χρυσής Αυγής για κατάργηση του επαίσχυντου νόμου περί ευθύνης υπουργών, δηλώνοντας: "Ένα παρεάκι είστε όλοι, η Χρυσή Αυγή θα ξεσκεπάζει τα σκάνδαλά σας".
Τέλος, αναφέρθηκε στην απαγωγή και την αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, καταγγέλλοντας την ανυπαρξία και την ανικανότητα του Πάνου Καμμένου που τους έχει παρατήσει στα χέρια των τούρκων.