Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Έμαθα πως η αστεία κυβέρνηση ασχολείται με όλα τα... σοβαρά ζητήματα της Ελληνικής κοινωνίας. Έτσι θα βάλουμε τσιπ σε όλα τα ζώα συντροφιάς. Ωραία! Με τα άλλα τα... ανούσια θα ασχοληθεί; Την φτώχεια, την ανεργία, την εγκληματικότητα, την λαθρομετανάστευση, τα εθνικά θέματα, τις τουρκικές προκλήσεις, το δημογραφικό! Δεν είναι δυνατόν να ασχολείται η βουλή με τα σκυλάκια και σε σοβαρότερα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία να κάνει τα στραβά μάτια.

Κώστας, Θήβα

Δύο νέες δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν την καθολική αντίθεση του Λαού στην επικείμενη προδοσία της Μακεδονίας μας

Ξημερώνει η 25η Μαρτίου η ημέρα της Επανάστασης των Ελλήνων απέναντι στην τουρκιά. Σήμερα τους κάνουν τεμενάδες, μας λένε για ελληνοτουρκικές φιλίες, υπάρχουν καθημερινές προκλήσεις από τους απόγονους του Κεμάλ, κρατάνε 2 Έλληνες αιχμαλώτους και όχι μόνο τρίζουν τα κόκκαλα του Κολοκοτρώνη και του Καραϊσκάκη, αλλά είναι έτοιμοι να σηκωθούνε από τους τάφους τους. Θυμάμαι που κάποιο πολιτικό πρόσωπο πριν λίγα χρόνια είχε δηλώσει πως η Χρυσή Αυγή θα πάει την χώρα 500 χρόνια πίσω... Συγχαρητήρια μπαρουτοκαπνισμένη κυρία μου, εσείς και οι ομοϊδεάτες σας πήγατε την χώρα 500 χρόνια πίσω, τώρα έχουμε τουρκοκρατία!
Ειρήνη Σ.

Απειλούν με αιματοκύλισμα το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ρωσία οι τζιχαντιστές

Ακόμα μια πειραγμένη δημοσκόπηση. Ποιος θα ψηφίσει ΝΔ και Σύριζα , είστε σοβαροί; Ποιος θα ψηφίσει τον Σύριζα που ξεπουλάει το όνομα της Μακεδονίας, που είναι υπεύθυνο για την τουρκική προκλητικότητα και παραμένει ανύπαρκτο εις ό,τι αφορά τους 2 Έλληνες αιχμαλώτους; Ποιος θα ψηφίσει ΝΔ με τo σκάνδαλο NOVARTIS, με τα μνημόνια που ψήφισε και συνεχίζει να ψηφίζει; Πού είδατε κύριοι ότι οι προδότες είναι πρώτοι και δεύτεροι; Θα τρίβετε τα μάτια σας με τα αποτελέσματα των εκλογών που έρχεται και με τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Έχετε τελειώσει και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι!
Στέφανος

Σταμάτης Φασουλής: Ψηφίστε ψευτοδεξιά ή κλεφτοΠασόκ για να μην φτάσει η Χρυσή Αυγή δεύτερο κόμμα!