Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Τον πόνεσε τον Φίλη η απόφαση του ΣτΕ σχετικά με την αντισυνταγματικότητα των αλλαγών που ήθελε να εφαρμόσει στα σχολεία με την αλλοίωση του μαθήματος των θρησκευτικών. Τι να κάνουμε κύριε Φίλη, ευτυχώς υπάρχει και το ΣτΕ που μας θυμίζει κάθε λίγο το πόσο αντισυνταγματικοί είστε εσείς και τα νομοθετήματά σας που βαλθήκατε να μετατρέψετε αυτήν την χώρα στην μαρξιστική ουτοπία των παιδικών σας χρόνων.
Εφόσον όμως θέλετε κομμουνισμό, μπορείτε πολύ απλά να πάρετε ένα αεροπλάνο, να μας αδειάσετε και μας την γωνιά ή καλύτερα το τετράγωνο λόγω του όγκου σας και να πάτε σε έναν κομμουνιστικό παράδεισο όπως αυτό της Βόρειας Κορέας!
Πέτρος Κ.
Σε γραμμή Ερντογάν ανθελληνικά κόμματα και κανάλια - ΒΙΝΤΕΟ

Απέραντο θράσος έχει ο Σημίτης και ο κάθε εθνοπροδότης που τολμά να κουνάει το δάχτυλό του στην Ελλάδα σχετικά με τις προκλήσεις των τούρκων. Να εφαρμοσθεί η συμφωνία του Ελσίνκι για τις σχέσεις της Τουρκίας με την ΕΕ, δηλαδή θα πρέπει η Τουρκία να επιλύσει ειρηνικά τις όποιες διαφορές της με την Ελλάδα και ότι σε περίπτωση αδιεξόδου επίλυσής τους, να προσφεύγει στο Διεθνές Δικαστήριο για επίλυση. Είπε ο Κώστας ο... τρισμέγιστος όπου η τουρκική προκλητικότητα έφτασε στο ζενίθ της με το επεισόδιο των Ιμίων και από τότε το Αιγαίο έχει χαρακτηριστεί με γκρίζες ζώνες. Βέβαια από τους πολιτικούς του συνεχιστές, αυτούς τους Σύριζα δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από το να συνεχίζουν το θεάρεστο έργο της υποχωρητικότητας έναντι των τούρκων. Δεν υπάρχουν διαφορές που πρέπει να επιλύσει η τουρκία, αντιθέτως υπάρχουν διαφορές που πρέπει να επιλύσει η Ελλάδα στο Διεθνές Δικαστήριο, το Αιγαίο είναι ελληνικό, τα Ίμια είναι ελληνικά, η Θράκη είναι ελληνική! Οποιαδήποτε απόκλιση από αυτές τις θέσεις εξυπηρετεί μόνο τους τούρκους και όσους καιροσκόπους βρίσκονται εντός των ελληνικών συνόρων.
Δημήτρης Σ.

Επιχείριση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης για το Σκοπιανό με χαλκευμένες δημοσκοπήσεις

Για ακόμη μια φορά είδαμε στημένη δημοσκόπηση στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Είναι δυνατόν μόνο το 56,5% του δείγματος να δηλώνει πως είναι αντίθετο στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας; Τα συλλαλητήρια και η αντίδραση του κόσμου είναι η απάντησή τους σε αυτό ότι το 95% των Ελλήνων δεν υποχωρεί και δεν συμβιβάζεται εις ότι αφορά την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Το υπόλοιπο 5% είναι η τραγική μειοψηφία των εθνοπροδοτών αριστερών και δεξιών και καλό θα ήταν να μην παίζουν με το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων. Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!
Έφη Π.

Μερίδιο στα κοιτάσματα της Κύπρου ζητάει η Άγκυρα! Απλοί θεατές οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας