Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης είναι πραγματικά απαράδεκτο. Ελάχιστες κακοφτιαγμένες ελληνικές σειρές, ηλίθια “reality show” και πλήθος τουρκικών παραγωγών, από καθημερινές σειρές μέχρι το πολυδιαφημισμένο survivor!
Την στιγμή που δυο Έλληνες είναι αιχμάλωτοι στην Τουρκία, που ο Ερντογάν και οι Τούρκοι απειλούν ευθέως την χώρα μας, οι νεοέλληνες κοιτούν στην τηλεόραση τους «επιζώντες» να επιδίδονται σε αγώνες με τους τούρκους συμπαίκτες τους, μιλώντας για την φιλία και τον σεβασμό ανάμεσα σε Έλληνες και τούρκους… Ντροπή!
Ντίνος Δ.

Καμμένος και ΑΝΕΛ: Υπεράνω όλων οι υπουργικές καρέκλες!

Έκανα συχνά βόλτες στο παρελθόν με τα παιδιά μου στο Πεδίον του Άρεως, ένα μέρος που ήταν ένα ειδυλλιακό πάρκο στο κέντρο της πόλης και προσέφερε μια ανάσα δροσιάς. Δυστυχώς, δεν μπορώ να κάνω το ίδιο με τα εγγόνια μου, καθώς αυτό το μέρος έχει γίνει πια καταφύγιο ναρκωτικών και πορνείας. Έμποροι που πουλάν τον θάνατο και τον αγοραίο έρωτα γεμίζουν αυτήν την πάλαι ποτέ όαση πρασίνου, με την παραβατικότητα και την εγκληματικότητα να κυριαρχούν. Κρίμα που ακόμα και η φύση γίνεται θύμα της πολιτικής των κυβερνώντων…
Ανέστης, Καρδίτσα

Γιάννης Λαγός για επιτροπή σκανδάλου Novartis: Ανίκανοι οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ! Να οδηγηθεί η υπόθεση άμεσα στην Δικαιοσύνη

Πολλές φορές συζητάω με γνωστούς και φίλους για τα οικονομικά της Ελλάδος σε σχέση με την ραγδαία ανάπτυξη της Τουρκίας, αλλά φαίνεται πως η αιτία για αυτή την διαφορά είναι προφανής. Μια απλή επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ αρκεί για να δει ο καθένας πλειάδα φαγητών και λοιπών προϊόντων που έχουν ως χώρα προέλευσης την Τουρκία. Είναι τουλάχιστον ηλίθιο μια χώρα που δέχεται συνεχώς απειλές από την Τουρκία, να εισάγει πλήθος προϊόντων από αυτήν την χώρα. Εμπρός, όλοι εμπάργκο στα τουρκικά προϊόντα!
Ειρήνη Τ.

Η ενδοτικότητα Καμμένου - Τσίπρα γιγαντώνει το θράσος Ερντογάν: «Θα στείλω ερευνητικό σκάφος στην κυπριακή ΑΟΖ»