Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Ιωάννης Αϊβατίδης: O Σύριζα δεν είναι πατριωτικό κόμμα - 2 ΒΙΝΤΕΟ

  
    
Από το βήμα της Βουλής ο Συναγωνιστής Ιωάννης Αϊβατίδης φρόντισε να ξεσκεπάσει την πραγματική φύση του ΣΥΡΙΖΑ, αφού εκχωρώντας εθνική κυριαρχία με τα μνημόνια και παράλληλα εκχωρώντας το όνομα της Μακεδονίας μας στα Σκόπια, αποδεικνύεται ότι είναι ένα κατεξοχήν αντιπατριωτικό κόμμα.

Ο Βουλευτής Κερκύρας τόνισε ότι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο υπάρχει η Χρυσή Αυγή, απέναντι στο κόμμα όλων των υπολοίπων πολιτικών κομμάτων και κάλεσε την «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση να λάβει θέση σχετικά με τις ανακοινώσεις διαφόρων αναρχικών ομάδων ότι στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία «θα χυθεί αίμα».
Με αφορμή την συζήτηση για το νομοσχέδιο για τον Ευαγγελισμό και το Οφθαλμιατρείο Αθηνών ο Βουλευτής Κερκύρας Ιωάννης Αϊβατίδης μίλησε για την διαφθορά που επικρατεί στον χώρο της Υγείας και την διασπάθιση δημοσίου χρήματος κατά τα διάρκεια των τελευταίων κυβερνήσεων του τόπου.
Ακόμα, ο Συναγωνιστής έθιξε την τακτική του υπουργού Υγείας να μην απαντά στις ερωτήσεις των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε θέματα που αφορούν όλους τους πολίτες, αλλά και την γενικότερη αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Κλείνοντας, ο Συναγωνιστής κάλεσε τους Έλληνες πολίτες να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο της Κυριακής για το όνομα της Μακεδονίας μας.