Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Οι δημοσκόποι προειδοποιούν: Προδοσίες και σκάνδαλα εκτινάσσουν την Χρυσή Αυγή!

Με ένα γεμάτο... τρόμο σχόλιο η συστημική εφημερίδα τα "Νέα" αποτυπώνει την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής την τελευταία περίοδο, καθώς η επερχόμενη προδοσία της Μακεδονίας και η αποκάλυψη των σκευωρών και των κλεφτών πυκνώνουν τις τάξεις των Ελλήνων Εθνικιστών.
Η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα συνηγορεί στην ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου και γι΄ αυτόν τον λόγο έχουν εξαφανιστεί πλήρως οι δημοσκοπήσεις (ακόμα και οι χαλκευμένες) που καταγράφουν την αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, ενώ η φίμωση στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο είναι πια ολοκληρωτική. 

Την ίδια στιγμή η δήθεν τρίτη ανερχόμενη πολιτική δύναμη της Φώφης καταρρέει και αυτό αποδεικνύεται από τα λόγια του δημοσκόπου.
Ακολουθεί το σχόλιο των "Νέων":"Ποιος κάνει ταμείο;  Αν και είναι νωρίς να επιχειρήσει κανείς μια εκτίμηση για το ποιος θα κάνει εκλογικό ταμείο από τη Novartis, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ ή οι ακραίοι, ένας έμπειρος δημοσκόπος διακινδυνεύει μια πρόβλεψη: «Δεν θα έχει καμία επίπτωση στις επόμενες δημοσκοπήσεις». Πιθανολογεί, ωστόσο, πως θα μπορούσε να λειτουργήσει «συσπειρωτικά και για τα δύο μεγάλα κόμματα». «Αλλά τα δημοσκοπικά κέρδη που ίσως αποκομίσουν δύσκολα θα αλλάξουν τη γενική εικόνα των μετρήσεων». Μπορεί δε, να επηρεάσει μικρότερα κόμματα, σαν το Κίνημα Αλλαγής, «επειδή τους στερεί δυναμική, αφού τα βάζει σε αμυντική θέση, δυσκολεύοντας οριακά τη μετατόπιση ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ προς τα εκεί».
Όσο για τους ακραίους; «Οι παρατεταμένες συζητήσεις περί διαφθοράς τούς ευνοούν πάντα». Αυτό όμως που τον ανησυχεί στην ελληνική περίπτωση είναι πως η ήδη κακή εικόνα που έχει η κοινή γνώμη για το πολιτικό σύστημα φαίνεται να χειροτερεύει έρευνα την έρευνα."
Και θα χειροτερεύει για το σάπιο πολιτικό καθεστώς μέχρι την μεγάλη Εθνικιστική Νίκη!