Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Αυστηρή απάντηση Κασιδιάρη στην Επιτροπή Δεοντολογίας: Κομματικός εγκάθετος ο Βούτσης - Θεσμικός ο χαρακτηρισμός “ανθελληνικά σκουπίδια” για όσους προδίδουν την Πατρίδα!

Αυστηρή απάντηση έδωσε σήμερα ο Ηλίας Κασιδιάρης στην επιτροπή δεοντολογίας της βουλής, που τον κάλεσε σε απολογία.
Ο βουλευτής μας "κατηγορείται" από τον Βούτση, γιατί αποκάλεσε "ανθελληνικά σκουπίδια" τους βουλευτές του Σύριζα που εκχωρούν το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς!
Τα ανθελληνικά ρετάλια του Τσίπρα και του Καμμένου ενοχλήθηκαν από τις Αλήθειες του εκπροσώπου μας και παραπέμπουν την υπόθεση στον εισαγγελέα, ζητώντας να διωχθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο!

Επίσης, η - εντός βουλής -  ποινή που εισηγείται η επιτροπή στην ολομέλεια είναι η περικοπή του 1/2 της βουλευτικής αποζημίωσης, ποσό που υπολογίζεται περί τα 2600 ευρώ.  Υπενθυμίζουμε ο βουλευτής μας είχε πληρώσει το ίδιο πρόστιμο για το επεισόδιο που είχε προκαλέσει ο προκλητικός Δένδιας.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης απάντησε σε υψηλούς τόνους στην πρόκληση των συριζαίων, αποκαλώντας τον Βούτση "κομματικό εγκάθετο" και καταγγέλλοντας το διχαστικό παραλήρημα και την ρητορική μίσους του συστήματος σε βάρος της Χρυσής Αυγής.
Η συνεδρίαση της επιτροπής είναι απόρρητη, γι' αυτό παραθέτουμε το σχετικό υπόμνημα του βουλευτή μας από τα επίσημα πρακτικά της βουλής:
Το βίντεο με την ομιλία του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, που προκάλεσε την παραπομπή του στην επιτροπή δεοντολογίας: