Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Μας φοβούνται περισσότερο από όσο νομίζουμε

Άρθρο του Ν. Κωνσταντίνου στην εφημερίδα «Εμπρός»

Φορτωμένη με πολιτικές διώξεις, στιγματισμένη ως «εγκληματική οργάνωση», σκληρά αποκλεισμένη από όλα τα συστηματικά ΜΜΕ και όμως… σε ανοδική πορεία. Ασφαλώς και αναφέρομαι στην Χρυσή Αυγή - την «γλυκιά ελπίδα» του ελληνισμού, κατά τον Εθνικό Ιεράρχη Αμβρόσιο, που εν μέσω ενός ασταθούς πολιτικού περιβάλλοντος, όχι μόνο παραμένει αδιαμφισβήτητα η τρίτη πολιτική δύναμη, αλλά μπορεί βάσιμα να αισιοδοξεί για υψηλότερα ποσοστά.

Λίγες ημέρες πριν, στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για την Μακεδονία μας, τα μέλη της Χρυσής Αυγής καταχειροκροτήθηκαν από χιλιάδες πολίτες. Αρκετοί από αυτούς ακολούθησαν την πορεία των Εθνικιστών και φώναζαν τα δικά μας συνθήματα. Το γεγονός αποσιωπήθηκε από τα κανάλια και τις φυλλάδες, αλλά τι να περιμένεις από αυτούς που «έπνιξαν» μια τεράστια σε όγκο και παλμό διαδήλωση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων; Ότι θα έδειχναν την συμπαράσταση του κόσμου στην Χρυσή Αυγή; Πάμε παρακάτω.
Σαν να μην φτάνει ο σκληρός αποκλεισμός των βαρόνων της «ενημέρωσης», η βουλή αποφάσισε να λογοκρίνει τους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου με χρηματικά πρόστιμα, στοχεύοντας είτε στην οικονομική τους εξόντωση είτε στο να μην μιλάνε. Και ασφαλώς, όταν αποφασίζουν να φιμώνουν τους βουλευτές μας, χρησιμοποιώντας ως πρόφαση μια ανύπαρκτη «ρητορική μίσους», φιμώνουν με τον τρόπο αυτόν, εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων που στηρίζουν τον αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Στην Χίο, μια αληθινή ρητορική μίσους – από «αντιρατσιστές» και ξοφλημένα κόμματα – οδήγησε στην προσπάθεια ματαίωσης μιας πολιτικής εκδήλωσης που διεξήχθη μετά πολλών εμποδίων και στην οποία προσήλθαν οικογενειάρχες που έπρεπε να περάσουν από ένα ιδιότυπο face control και τα δρακόντεια μέτρα της αστυνομίας, εξαιτί-ας μιας χούφτας βλαμμένων αριστεριστών που θέλουν να αποφασίζουν ποιος και πότε επιτρέπεται να μιλήσει.
Τα σημάδια είναι πολλά εντός τόσων ολίγων ημερών. Και μπροστά μας έχουμε την συγκέντρωση των Ιμίωναλλά και ένα ακόμα συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας στην καρδιά της Αθήνας, το οποίο μάλιστα, δεν αποκλείεται να προκαλέσει δυσάρεστες – για το σύστημα – πολιτικές εξελίξεις, στις οποίες μοναδική κερδισμένη θα είναι η Χρυσή Αυγή, όντας το μόνο κόμμα που ανθίσταται σθεναρά και erga omnes, στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας.
Συχνά λένε, πως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Εάν τούτο ισχύει, τότε η γενικευμένη επίθεση του ανθελληνικού συστήματος κατά του εθνικιστικού κινήματος, δείχνει ότι το σύστημα βρίσκεται εν αμύνει και σε κατάσταση πανικού. Βλέπουν ότι δεν πέρασε η πολιτική τρομοκρατία και η δαιμονοποίηση μιας ολόκληρης παράταξης. Βλέπουν ότι ο πατριωτισμός των Ελλήνων δεν κάμφθηκε μετά από χρόνια σκληρής οικονομικής λιτότητας. Βλέπουν ότι η Μακεδονία δεν ξεχάστηκε όπως κάποιοι πίστευαν στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Και βλέποντας όλα τα παραπάνω, θέλουν να πνίξουν τις εστίες της Αντίστασης, στους δρόμους, στα γήπεδα, στην εκκλησία ή στην βουλή.
Μας φοβούνται περισσότερο από όσο νομίζουμε και η Φωνή μας έχει πραγματικά ανατρεπτική δύναμη, γιατί είναι η Φωνή μιας πατρίδας που θέλουν να ξεπουλήσουν. Είναι η Φωνή ενός Λαού που θέλουν να υποτάξουν. Είναι μια Φωνή που πηγάζει από ελεύθερους ανθρώπους και απευθύνεται στους αδικημένους. Είναι η Φωνή του Ελληνισμού που θα ακουστεί δυνατά την ώρα που πρέπει, ό,τι και αν κάνουν. Μας πολεμούν, άρα πάμε καλά!