Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Μια δημοσκόπηση που ταρακούνησε τους εθνομηδενιστές: Η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων στο Συλλαλητήριο συμφωνεί με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής

Το Συλλαλητήριο της περασμένης Κυριακής διέλυσε αρκετούς μύθους των εθνομηδενιστών που κυβερνούν την Χώρα. Αυτό αναδεικνύεται και από τα ευρήματα της έρευνας που πραγματοποίησε η ΚΑΠΑ Research στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Συντάγματος την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου κατά την διάρκεια του Συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό, καθώς και η σύγκριση αυτών με αυτά αντίστοιχης έρευνας για τους Αγανακτισμένους της πλατείας το 2011.

Από την έρευνα συμπεραίνεται ότι η μεγάλη πλειοψηφία όσων πήραν μέρος στο συλλαλητήριο κατοικεί στον νομό Αττικής (83%), το 5% στην Κεντρική Μακεδονία, το 4% στην Στερεά Ελλάδα, το 2% στην Θεσσαλία, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό προέρχεται από τις υπόλοιπες περιφέρειες της Χώρας. Ως προς το φύλλο, το 77% ήταν άνδρες και το 23% γυναίκες, ενώ οι συμμετέχοντες στους Αγανακτισμένους το 2011 η αναλογία ήταν 55,5% άνδρες και 44,5% γυναίκες.
Στο Σύνταγμα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου το μεγαλύτερο ποσοστό 72% ήταν πάνω από 45 ετών. Το (28%) ήταν ηλικίας 45-54 ετών και ακολουθούν οι ηλικίες 55-64 (25%), οι άνω των 65 (19%) και οι 35-44 (14%). Τα αντίστοιχα ποσοστά στους Αγανακτισμένους ήταν το 39% πάνω από 45 ετών (16% 45-54, 12% 55-64, 11% άνω των 65) ενώ το 25% ήταν 25-34, το 22% 45-44, 11% 17-24 και το 3% έως 16 ετών.
Στην πολιτική τους τοποθέτηση η πλειοψηφία των συμμετασχόντων βρίσκεται κατά 54% προς τα δεξιά της κλίμακας αριστερά-δεξιά (στους Αγανακτισμένους 13%), το 21% στο κέντρο (26% στους Αγανακτισμένους), το 15% προς τα αριστερά (45% στους Αγανακτισμένους) ενώ 10% δεν απάντησε (16% στους Αγανακτισμένους).
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η απάντηση των ερωτηθέντων για τι ψήφισαν στο Δημοψήφισμα του 2015. Το 52% απαντά ότι ψήφισε «όχι» και μόλις το 24% «ναι». Καταρρίπτεται, έτσι, το κυβερνητικό ψεύδος πως όσοι συμμετείχαν στο Συλλαλητήριο ήταν, επί τω πλείστον, ψηφοφόροι του «ναι» στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015.
Μάλιστα, οι συμμετέχοντες στο Συλλαλητήριο της περασμένης Κυριακής το θεωρούν ως μια ειρηνική κινητοποίηση διαμαρτυρίας κατά 65% και ως κινητοποίηση ανατροπής του συστήματος κατά 29%, ενώ αντίστοιχα το 2011 τα ποσοστά παρουσιάζονται τελείως διαφορετικά καθώς είναι αντίστοιχα 49% και 46%.
Πολύ πιο ενδιαφέρον, όμως, έχουν κάποια άλλα στοιχεία αυτής της δημοσκόπησης, καθώς για τον ποιόν Θεσμό εμπιστεύονται περισσότερο, ο Στρατός έχει την τιμητική του, καθώς κυριαρχεί με 64% των ερωτωμένων να απαντούν «πολύ ή αρκετά», η Εκκλησία έχει την εμπιστοσύνη του 55%, ενώ το Κοινοβούλιο και τα πολιτικά κόμματα βρίσκονται πολύ χαμηλά στην εκτίμησή τους με τις αρνητικές απαντήσεις να είναι αντίστοιχα 85% και 93%. Επί της ουσίας, δηλαδή, η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων στο Συλλαλητήριο ταυτίζονται, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, με τις πολιτικές θέσεις και απόψεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία τιμά τον Στρατό και την Εκκλησία, τα οποία θεωρεί βασικούς πυλώνες του Έθνους.
Η «φάπα» που δέχθηκαν οι προδότες που κυβερνούν την Χώρα και όσοι άμεσα ή έμμεσα τους σιγοντάρουν στο ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ, με την προδοσία της σύνθετης ονομασίας, από το αποτέλεσμα και του δεύτερου Μεγαλειώδους Συλλαλητηρίου έχει αφήσει έντονο το κόκκινο χρώμα της στον σβέρκο τους… Το γεγονός, μάλιστα, ότι οι περισσότεροι Έλληνες που συμμετείχαν και σ’ αυτό το Συλλαλητήριο συμφωνούν με την πολιτική γραμμή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ επεξηγεί σαφώς τον εφιάλτη που διακατέχει τους εθνομηδενιστές για την αποθεωτική υποδοχή και αποδοχή του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τον Ελληνικό Λαό που «βούλιαξε» την πλατεία Συντάγματος και τις γύρω περιοχές.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ