Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018Μίλησε ο τρελ -Αντώνης για κίτρινο Τύπο και σήμερα στα ΜΜΕ παίζουν γραμμή ΝΔ. Το ξέρουμε ότι θα την βγάλετε καθαρή και από αυτό το σκάνδαλο. Από την μεταπολίτευση και μετά κανένας κλέφτης από εσάς δεν πλήρωσε το παραμικρό. Ίσα ίσα βρίσκεστε μέσα στην Βουλή και μας κουνάτε και το δάχτυλο σαν δήθεν εκπρόσωποι των Ελλήνων.

Ξέρουμε ότι αλληλοκαλύπτεστε και δεν περιμένουμε σίγουρα από τον Σύριζα και τον πρώην νεοδημοκράτη Καμμένο να σας στείλουν στην φυλακή. Για εμάς όμως τον απλό λαό έχετε τελειώσει, φυλακή δεν θα πάτε αλλά θα πάτε σπίτι σας και να είστε σίγουροι πως θα ντρέπεστε να κυκλοφορήσετε, αν δεν αποδοθεί στο ακέραιο η Δικαιοσύνη.
Σ.Σ.

Γιάννης Σαχινίδης: Νομοθετείτε κατά των εθνικών συμφερόντων της χώρας! ΒΙΝΤΕΟ

Σκίζαν τα ρούχα τους στην Βουλή οι κατηγορούμενοι μέσω των ομιλιών τους να γίνει επιτροπή να αποδοθεί δικαιοσύνη και τι έγινε τελικά όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας; Κ Ω Λ Ο Τ Ο Υ Μ Π Α! Από τους 300 βουλευτές οι 188 ψήφισαν την προανακριτική για τους 10 εμπλεκόμενους, ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ότι ενώ μας παραμύθιαζαν επί ώρες περί δημοκρατίας και δικαιοσύνης δεν ψήφισαν την προανακριτική η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο Λεβέντης! Αυτά τα ολίγα μαθηματικά για να καταλάβουμε ότι τόσα χρόνια μας τάιζαν μπαρούφες και στο τέλος τα γυρνούσαν όλα ανάποδα.
Ελένη Κ.

Ο Αθανασίου άλλαξε το σενάριο για τις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη: Ανακάλυψε φανταστικά επεισόδια στην Ευελπίδων! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αθανασίου τα τελευταία χρόνια έχει επιβεβαιώσει πολλές φορές ότι πήρε την προϊσταμένη Τσάμη τηλέφωνο για να ρωτήσει για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Χθες στην βουλή το άλλαξε το τροπάριο και είπε πως πήρε να δει τι γίνεται με τα επεισόδια. Ε, λοιπόν, πέραν του γεγονότος ότι δεν γινόταν επεισόδια και ότι συνελήφθη ψευδόμενος από βήματος Βουλής η αλήθεια είναι μια: Πήρε την προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Τσάμη τηλέφωνο, καθώς δεν είχε καμία δουλειά να της τηλεφωνήσει για οποιοδήποτε λόγο εκείνη την ημέρα. Πλην φυσικά του λόγου της ωμής παρέμβασης στην Δικαιοσύνη.
Πέτρος Π.

Φώφη Γεννηματά σε γραμμή Bloomberg: Οι αποκαλύψεις σκανδάλων οδηγούν τον Λαό στην Χρυσή Αυγή