Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Γιάννης Λαγός: Ο αρχισκευωρός Σαμαράς να μην μιλά για σκευωρίες! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην συγκυβέρνηση, καθώς και στην αξιωματική αντιπολίτευση στην ομιλία του στην Ολομέλεια για το σκάνδαλο Novartis.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην πρόταση της συγκυβέρνησης για την σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για το σκάνδαλο Novartis, σημειώνοντας πως τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει την πρόταση της Χρυσής Αυγής στην εξεταστική για τον Παπαντωνίου.
Τότε είχε διαγνωστεί το αδίκημα της δωροδοκίας και έφτανε μέχρι τον πρώην πρωθυπουργό Σημίτη, αλλά η Εξεταστική δεν υιοθέτησε την πρόταση της Χρυσής Αυγής να εξεταστεί η υπόθεση από την δικαιοσύνη.
Για την υπόθεση Novartis τόνισε πως το σκάνδαλο είναι υπαρκτό και ακόμα και αν οι κατηγορούμενοι δεν τα έχουν πάρει, τότε παραδέχονται πως είναι ανίκανοι και ακατάλληλοι να ελέγξουν τις οικονομικές ατασθαλίες και το μαύρο χρήμα.
Κατήγγειλε το θράσος των Σαμαρά και Αθανασίου που μιλούν για παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη, αυτοί που έστησαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.
Επιπλέον, υπογράμμισε τον πανικό του Σαμαρά και αποδόμησε τα γελοία επιχειρήματα με τα οποία προσπάθησε ο αρχισκευωρός να αντικρούσει τις καταθέσεις που αναφέρονται στην συνάντηση του Φρουζή με τον Παπασταύρου και τους άλλους συνεργάτες του.
Τέλος, για τον Βορίδη αναρωτήθηκε πώς γίνεται να είναι είναι εμπλεκόμενοι οι υπουργοί Υγείας πριν από αυτόν, μετά από αυτόν, καθώς και στενοί συνεργάτες του, αλλά ο ίδιος να μένει στο απυρόβλητο..