Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Ο Αλλάχ είπε ο Κοτζιάς έβαλε τους Έλληνες και τους τούρκους δίπλα δίπλα για να ζήσουν ειρηνικά. Εγώ λέω η φωτογραφία του Κοτζιά να μπει δίπλα στην λέξη προδότης στο λεξικό! Ποιος Αλλάχ ρε παιδιά; Αυτός που έδιωξε με την βία τους Έλληνες από την Κωνσταντινούπολη;
Ο Αλλάχ που ξερίζωσε τους Έλληνες της Μικράς Ασίας; Ο Αλλάχ που στο όνομά του εισέβαλε ο τούρκος στην Κύπρο; Ή μήπως ο Αλλάχ, που τον φωνάζουν οι τζιχαντιστές σε κάθε αιματοκύλισμα που κάνουν στην Ευρώπη; Κοτζιά, αυτό που ξέρω είναι πως είσαι απέναντι από τους Έλληνες, δίπλα είσαι μόνο με τους τούρκους.
Σοφία Σ.

Ο Άδωνις, η εγκληματική οργάνωση ΝΔ και το τεκμήριο της αθωότητας

Πάλι καλά που ο... Αλλάχ μας έβαλε δίπλα δίπλα για να ζήσουμε ειρηνικά και στο όνομά του ο Σουλτάνος παρέταξε όλες τις τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις στον Έβρο για επίδειξη δύναμης. Και εμείς εδώ κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και ονειρευόμαστε φιλίες και παγκόσμια ειρήνη. Καμία πολιτική στρατηγική δεν ακολουθεί η αριστερά, η μόνη της γραμμή είναι αυτή του ενδοτισμού στα ξένα συμφέροντα. Όπως επίσης ο - ο Θεός να τον κάνει- υπουργός άμυνας, Καμμένος είναι εξαφανισμένος μπροστά στις τουρκικές προκλήσεις. Μόνο Χρυσή Αυγή για να ξανανιώσουμε περήφανοι Έλληνες!
Πέτρος, Αλεξανδρούπολη

Ισχυρό ράπισμα της κυβέρνησης της Ουγγαρίας στις ΜΚΟ: Θα φορολογήσουν την εισαγωγή χρήματος στους πράκτορες του Σόρος

Ποιος είπε ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματικές οργανώσεις; Την τελευταία εβδομάδα έχουν συλληφθεί 4 στελέχη τους, επειδή επιχείρησαν να μπουν μέσα στην Βουλή και διαπιστώθηκε πως εκκρεμούν συλλήψεις εναντίον τους. Ο τελευταίος συλληφθείς μάλιστα είναι και συγγενικό πρόσωπο πολιτικού αρχηγού της αντιπολίτευσης και είχε ραντεβού με βουλευτή της ΝΔ! Τα λαμόγια με τα λαμόγια κάνουν πάντα παρέα. Ας τα βλέπει αυτά ο Ελληνικός Λαός και ας ξυπνήσει, δίνοντας στήριξη και δύναμη στους μόνους καθαρούς Αγωνιστές, στην Χρυσή Αυγή.
Νίκος Μ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μυστική συνάντηση κατηγορουμένων για μαύρο χρήμα και παιδεραστία - Ο Σαμαράς παρακαλάει το Μητσοτακέικο!