Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Δημοσκόπηση zougla.gr: 11% και ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή! Σαρώνει το «ΟΧΙ» στο ξεπούλημα της Μακεδονίας

Ηχηρό «χαστούκι» στο κατεστημένο έπεσε από την δημοσκόπηση του zougla.gr, η οποία περιλαμβάνει και πρόθεση ψήφου για τα κόμματα, αλλά και την γνώμη του Ελληνικού Λαού για το φλέγον ζήτημα της Μακεδονίας μας.

Στα στοιχεία της δημοσκοπήσεως φαίνεται ξεκάθαρα η ταύτιση του Ελληνικού Λαού με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, αλλά και αποκαλύπτεται πέραν πάσης αμφιβολίας η παραπλάνηση του Ελληνικού Λαού που επιχειρείται από την συμπαιγνία ΜΜΕ – εταιρειών δημοσκοπήσεων για να «φουσκώνει» το κλεφτοΠαΣοΚ.

11% και ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή
Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς, κοιτώντας αυτήν την δημοσκόπηση, είναι ότι απουσιάζει η «νόρμα» των καθεστωτικών δημοσκοπήσεων, που εμφανίζουν ψευδών το ΠαΣοΚ ως δήθεν τρίτο κόμμα.
Στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση, που προφανώς δεν δόθηκαν οι σχετικές εντολές από το Μοσχάτο, η Χρυσή Αυγή όχι μόνο εμφανίζεται στο 11%, σημειώνοντας άνοδο από την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας πηγής, αλλά δείχνει ότι καταφέρνει να πείσει ψηφοφόρους από όλες τις προελεύσεις για το δίκαιο του αγώνα της.
Αναλυτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία, η ΝΔ εμφανίζεται πρώτη με ποσοστό 26,4% με δεύτερο τον Σύριζα στο 19%. Τρίτη, και πλησιάζοντας την δεύτερη θέση έρχεται η Χρυσή Αυγή με 10,9%, ενώ το αγαπημένο ΠαΣοΚ των νταβατζήδων εμφανίζεται μόλις στο 7,2%. Από κει και κάτω, το ΚΚ€ απαξιώνεται ακόμα περισσότερο πέφτοντας στο 4,5% και όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου της Βουλής.
Η Χρυσή Αυγή λαμβάνει από παντού ψηφοφόρους, παρά την προσπάθεια συσπείρωσης που πραγματοποιούν τόσο ο Σύριζα, όσο και η ΝΔ. Συγκεκριμένα, η ΝΔ αιμορραγεί προς την Χρυσή Αυγή, αφού 5% των ψηφοφόρων της αποφασίζει να στηρίξει αμετάκλητα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Η ίδια εικόνα και ακόμα χειρότερα εμφανίζεται και στον Σύριζα, αφού 7,3% των πρώην ψηφοφόρων του φεύγουν αηδιασμένοι από τις αντεθνικές τους θέσεις και την μνημονιακή δουλοπρέπειά τους και στηρίζουν πλέον την Χρυσή Αυγή.
79% ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας μας!
Με βάση τα παραπάνω, αλλά και τα στοιχεία σχετικά με την γνώμη του Ελληνικού Λαού για την προδοσία της Μακεδονίας μας, μην απορήσετε αν ξαφνικά δείτε στροφή 180 μοιρών της ΝΔ στο θέμα της Μακεδονίας μας. Γνωστό τοις πάσι, άλλωστε, ότι το αντεθνικό αυτό μόρφωμα κάνει τα πάντα για τα ψηφαλάκια και επί της ουσίας δεν πρεσβεύει απολύτως τίποτα.
Ερχόμενοι στα στοιχεία, βλέπουμε ότι ο Ελληνικός Λαός είναι σαφής στην αντίθεσή του με το σύνολο των συστημικών κομμάτων και σαφέστατος στην συμφωνία του με την Χρυσή Αυγή, αφού το 79% των ερωτηθέντων απάντησαν ένα ηχηρό «ΟΧΙ» σε οποιαδήποτε χρήση του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια.
Ακόμα χειρότερα, το 65,3% των ερωτηθέντων θεωρεί λάθος τον χειρισμό του θέματος από την κυβέρνηση, αλλά έχει ακόμα χειρότερη γνώμη για την αξιωματική αντιπολίτευση. Συγκεκριμένα, το 68,6% είναι εξοργισμένο από την στάση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία από την μία χειροκροτεί τον Σύριζα για την προδοσία, αλλά από την άλλη έχει ξαμολήσει τα παπαγαλάκια να παριστάνουν τους «μακεδονομάχους».