Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Συγκέντρωση για την Μακεδονία μας στο Αίγιο από τον Ιεράρχη Αμβρόσιο (Κυριακή 21 Ιανουαρίου,11:00) - Η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα!

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην πλατεία Ιερού Ναού Φανερωμένης Αιγίου ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.

Τον πραγματικό δρόμο και ρόλο της Εκκλησίας στο πλευρό του Ελληνικού Λαού, αφουγκραζόμενη και αντηχούσα τις ανησυχίες τους, έδειξε ο Εθνικός Ιεράρχης, Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, κατεβάζοντας τον κλήρο της περιοχής του εκεί που πραγματικά ανήκει, στους δρόμους και τις πλατείες, για το ζήτημα της Μακεδονίας μας.

Συγκεκριμένα, πορεία Ιερέων πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιου, για το θέμα της Μακεδονίας μας, όπου διατρανώθηκε η πραγματικά Εθνική Θέση, στην οποία πιστεύει το σύνολο των Ελλήνων, για το θέμα της Μακεδονίας μας.
Ακολούθως, οι ιερείς κατέληξαν στα διόδια όπου μοίρασαν στους διερχόμενους οδηγούς φυλλάδια για το ζήτημα, καλώντας να ξεσηκωθούν ενάντια στην προδοσία την οποία απεργάζονται τα εθνοπροδοτικά κόμματα που απαρτίζουν το λεγόμενο «συνταγματικό τόξο».
Βεβαίως, τα ΜΜΕ κάνανε λόγο για "σκοταδισμό", εννοώντας προφανώς τον διακαή πόθο των αφεντικών τους η Εκκλησία να είναι απούσα από τις εξελίξεις, ώστε ο Λαός να είναι έρμαιο στις ορέξεις τους. Αυτό ήθελαν και οι σουλτάνοι κάποτε, όμως πάντοτε υπάρχουν Ιεράρχες που αρνούνται να σκύψουν το κεφάλι και βρίσκονται στο πλευρό του Λαού.